ortooxacell kiss2022.gif Flax

Marius Mihai Marin impresionează prin câștigarea a nu mai puțin de 13 medalii în acest an

Marius Mihai Marin, antrenorul clubului Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Arte Marțiale Târgoviște, a câștigat în calitate de concurent nu mai puțin de 13 medalii în acest an competițional!

Obișnuit să primească multe medalii la nivel de club, prin sportivii săi, campioni naționali, europeni și mondiali, Marius Mihai contribuie la rândul său, la vitrina de trofee, cu un număr record de medalii, atât în județ cât și la nivel național, din spusele acestuia.

Pe măsură ce înaintează în vârstă, paradoxal, tatăl antrenor intinerește, arătând o formă de zile mari, dobândită prin antrenamente zilnice, de intensitate, rezultatele fiind vizibile, prin pierderea kilogramelor în exces și printr-o rapiditate rar întâlnită. Am observat asta în scurtele filmulețe postate în mediul online.

Sunt peste o sută de medalii câștigate în acest an de către clubul său, iar competițiile nu s-au sfârșit! Tocmai de aceea antrenamentele continuă în Târgoviște și Pucioasa, urmând ca la jumătatea lunii decembrie să se desfășoare cantonamentul anual de la munte, în perioada 17-19. Pentru acest stagiu de pregătire, ușile sunt deschise și pentru cei care vor să se pregătească, chiar dacă nu fac parte din cadrul clubului, doar 4 locuri rămânând disponibile. Pentru orice informație puteți apela numărul 0728393649

„Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit! Și nu în ultimul rând, lui Dumnezeu și familiei mele!”

Felicitări! Continuă să faci asta, pentru că faci ceea ce trebuie!

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media