Mâine se va desfășura prima ediție a concursului de înot adresat copiilor, „Cupa Rotary”

Bazinul Olimpic din cadrul Complexului Turistic de Natație Târgoviște în parteneriat cu Clubul Rotary Târgoviște, va găzdui sâmbătă, 2 noiembrie, ediția inaugurală a Cupei Rotary la înot. Competiția se adresează copiilor și adolescenților născuți între anii 2001-2013 și va cuprinde două reuniuni. Cea de dimineață va avea ca debut ora 9.00, pentru ca reuniunea de după-amiază să înceapă la ora 14.00. S-au înscris peste 220 de concurenți, printre ei și o suedeză cu origini române, Rebecka Ungureanu, legitimată la S71 Hassleholm Sölvesborg. Cei mai mulți participanți sunt dâmbovițeni, reprezentând Clubul Sportiv Municipal, Anyo Aqua, Dancos, Chindia 2010 Târgoviște, ACS Contratimp, Renovatio Sport Club București, Liceul Goga Ionescu Titu sau Liceul I.C. Vissarion Titu, listă la care se adaugă și Hyperion Brașov. Vor fi probe de 50 m crawl, spate, bras, fluture, 200 m liber și mixt, plus ștafete combinate., conform informațiilor publicate pe site-ul Complexului Turistic de Natație.

 

Competiția are ca scop sa educe și sa prezinte opțiunea pentru o viață sănătoasă și echilibrată, adaptarea unui regim de activitate care să îmbine armonios efortul fizic cu cel intelectual, formarea respectului față de reguli, manifestarea spiritului de fair-play, disponibilitatea de a colabora cu partenerii, dezvoltarea unui comportament adecvat în relațiile interpersonale și de grup, verificarea nivelului de pregătire al sportivilor și încurajarea copiilor de a face pasul spre marea performanță.

La final, se vor acorda diplome și medalii pentru primele 3 locuri la fiecare probă din concurs, iar în funcție de buget se pot acorda și alte premii surpriză.

 

Larisa Ungureanu

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro