Măcel pe terenul de la Ungureni! Tuşierul Constatin Plavie a încasat o bătăie soră cu moartea

Momente terifiante trăite de arbitrul asistent Constantin Plavie la meciul dintre Unirea Ungureni şi PAS Pucioasa, ce a contat pentru penultima etapă a turului, din Liga a 4-a dâmboviţeană. Tuşierul originar din Măneşti a încasat o bătăie soră cu moartea pe final de joc, când terenul din Ungureni s-a transformat într-un adevărat câmp de luptă. Cu doar cinci minute înainte de fluierul final al întâlnirii, asistentul doi al meciului a fost lovit cu bestialitate de finanţatorul Unirii, Ciprian Honciu, dar şi de numeroşi spectatori care au dat năvală în suprafaţa de joc. Cu toţii l-au jucat în picioare timp de câteva momente pe tânărul „fluieraş” căzut pe gazon, chiar în faţa a doi poliţişti prezenţi la meci.

Arbitrul central şi observatorul jocului au fost şi ei loviţi

Pe lângă, Plavie, un alt arbitru al disputei care a mai fost lovit de „războinicii” din Ungurenii a fost şi centralul Ionuţ Iugulescu, care a fluierat sfârşitul meciului în minutul 85, din cauza incidentelor iscate. De asemenea, în zona vestiarelor, observatorul meciului, Florin Tuiu a încasat-o şi el. Pe neaşteptate, acesta a fost lovit cu un element metalic, de către tatăl patronului de la Unirea.

„Sunt implicat de ani buni în acest fenomen, dar aşa ceva nu am văzut niciodată la un meci de fotbal. Pur şi simplu ce am observat a fost K1 la arbitru! Sincer, la câte lovituri de picior a primit acel asistent am zis că nu mai scapă. Pe lângă el, loviţi au mai fost centralul Iugulescu, dar şi observatorul Tuiu. În ceea ce-l priveşte pe ultimul, acesta a fost buşit inexplicabil de părintele lui Ciprian Honciu, la vestiare, cu un cadru metalic. Este inadmisibil ce s-a întâmplat la terenul din Ungureni. Unirea ar trebui pedepsită drastic pentru ceea ce au făcut conducătorii şi suporterii acesteia. Mult de dorit au lăsat şi poliţiştii prezenţi la meci, care au intervenit cu multă întârziere. Mai mult aceştia, la început, nici nu prea au băgat în seamă măcelul apărut pe gazon. Dacă nu ar fi intervenit anumiţi oameni neutri să potolească spiritele, putea să se ajungă la evenimente tragice”, ne-a declarat unul dintre spectatorii prezenţi la meci.

După incidentele întâmpinate, cei doi arbitri şi observatorul jocului au depus plângeri la Poliţia Dragomireşti, împotriva celor care i-au lovit. Speţa meciului dintre Unirea Ungureni – PAS Pucioasa (întrerupt la scorul de 2-3), va ajunge pe masa de lucru a Comisei de Competiţii a AJF Dâmboviţa, unde pe lângă raportul de joc, vor mai fi depuse şi alte informaţii suplimentare, astfel încât să se cunoască cu exactitate toate datele măcelului de la Ungureni.

Ionuţ Parghel

: 3 ganduri despre “Măcel pe terenul de la Ungureni! Tuşierul Constatin Plavie a încasat o bătăie soră cu moartea

  • 16 noiembrie 2015 at 15:37
    Permalink

    Exact in campionatele judetene, unde nimeni nu are de castigat nimic, se intampla astfel de grozavii. Si asa era si pana in 1990. Plecati prin judet sa faca sport din placere, se ajunge ca anumite persoane, jucatori oaspeti si arbitri sa fie linsati. In loc sa considere meciul ca scop de placere si relaxare, de regula gazdele devin caini fara sa constientizeze ca acelasi lucru li se intampla si lor cand devin… oaspeti. De ce si pentru ce, nici cei ce le comit nu stiu, singura scuza e ca … erau beti. Daca e asa cum se mentioneaza in articol, cum ca politia era prezenta si nu a intervenit, atunci oamenii legii sunt complici la atrocitate. Cel mai bine ar fi ca baietii ce arbitreaza, sa boicoteze campionatul judetean pentru toate categoriile, in semn de solidaritate cu colegii loviti. Repet, e de neinteles de ce unii semeni, fie tineri sau batrani au comportament animalic intr-un cadru in care trebuie sa primeze destinderea, distractia, voia buna, chiar daca actul in sine are caracter competitional.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro