ortooxacell kiss2022.gif Flax

Luptătorii dâmboviţeni au făcut spectacol sportiv aseară, la Sala Polivalentă din Târgovişte (foto)

Atmosferă incendiară la Sala Sporturilor, unde s-au desfăşurat 10 meciuri in cuşcă, pe reguli de K1 şi MMA, majoritatea terminate înainte de limită. Publicul şi-a susţinut favoriţii şi cei mai buni au câştigat.

Robert Stoica (Respect Gym Găeşti), Sebastian Costache (Ager Târgovişte), Ilie Durlă, Cristian Ristea (Respect Gym Găeşti), Constantin Rădoi (Ager Târgovişte) şi Dan Mocanu (Respect GYM Găeşti), care a luptat pentru o centură intercontinentală, au fost cei care au învins pentru Dâmboviţa. Sorin Radu (Phoenix Găeşti) şi Marius Nuţă (Ager Târgovişte) au intrat de asemenea în cuşcă pentru Dâmboviţa. “Meciul a fost foarte greu. Adversarul s-a pregătit specific, a arătat că a studiat mult ca să-şi ia revanşa, pentru că l-am mai învins o dată. Dar dacă Dumnezeu e cu mine, cine poate fi împotriva mea?”, spune Constantin Rădoi, târgovişteanul de 24 de ani, care a reuşit unul dintre cele mai frumoase meciuri de aseară. Sebastian Costache a fost cel care a dat dovadă în schimb de multă tactică, învingând “curat” adversarul. Sportivii şi-au pus fiecare amprenta în luptă şi au menţinut atenţia neîntreruptă a publicului.

Dincolo de spectacolul produs de aceşti gladiatori ai zilelor noastre, meciurile au arătat că luptele înseamnă sport, concentrare şi studiu, nu violenţă şi animalitate.

     

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media