KARATE: Rezultate bune pentru sportivii târgovișteni la Campionatul European din Belgia

     În perioada 5-7 iunie a avut loc Campionatul European de Copii, Cadeti si juniori in Belgia, Herstal-Liege, organizat de World Union Karate Federation (WUKF). Lotul National al Romaniei a fost format din 18 sportivi (9 kata, 9 kumite), sustinuti finaciar de Federatia Romana de Karate ( FRK) iar din Targoviste au fost convocati la lot, Oana Daniel si Constantin Andreea, sportivi ai Clubului Alex Targoviste, practicanti ai scolii Shorin Ryu.
    Ambii sportivi s-au calificat in finale la kata rengo kay, numarandu-se printre primii 6 la nivel european. Constantin Andreea si-a incheiat proba de kata clasandu-se pe pozitia a 4-a si a obtinut medalia de bronz la proba de kumite individual cadeti -50 kg.
    Oana Daniel, aflandu-se la prima lui competitie cu un nivel competitional atat de mare, a reusit sa se clasifice in finale la kata rengo kay ( toate stilurile) pe pozitia a 3-a, ocupand in cele din urma locul 4.
    Sportivii sunt pregatiti la Casa Tineretului din Targoviste de catre profesor antrenor Alexandru Dumitru.Shorin Ryu (3) Shorin Ryu (4)

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro