KARATE: Rezultate bune pentru sportivii târgovișteni la Campionatul European din Belgia

     În perioada 5-7 iunie a avut loc Campionatul European de Copii, Cadeti si juniori in Belgia, Herstal-Liege, organizat de World Union Karate Federation (WUKF). Lotul National al Romaniei a fost format din 18 sportivi (9 kata, 9 kumite), sustinuti finaciar de Federatia Romana de Karate ( FRK) iar din Targoviste au fost convocati la lot, Oana Daniel si Constantin Andreea, sportivi ai Clubului Alex Targoviste, practicanti ai scolii Shorin Ryu.
    Ambii sportivi s-au calificat in finale la kata rengo kay, numarandu-se printre primii 6 la nivel european. Constantin Andreea si-a incheiat proba de kata clasandu-se pe pozitia a 4-a si a obtinut medalia de bronz la proba de kumite individual cadeti -50 kg.
    Oana Daniel, aflandu-se la prima lui competitie cu un nivel competitional atat de mare, a reusit sa se clasifice in finale la kata rengo kay ( toate stilurile) pe pozitia a 3-a, ocupand in cele din urma locul 4.
    Sportivii sunt pregatiti la Casa Tineretului din Targoviste de catre profesor antrenor Alexandru Dumitru.Shorin Ryu (3) Shorin Ryu (4)

Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca