ortooxacell kiss2022.gif Flax

K1: Vezi ce au făcut sportivii dâmbovițeni la Gala Colosseum Tournament

Marian “The Next Pitbull” Dinu, elevul lui Ionuț Pitbull Atodiresei, a câștigat la puncte meciul cu Alin Cîmpan, apărându-se bine și dând replici aproape la fiecare atac al adversarului. Ultima lovitură a partidei, a fost trimisă de „Următorul Pitbull”, care a fost ovaționat când a primit decizia de 2-1 în favoarea sa, din partea arbitrilor. Un meci echilibrat, contra unui adversar cu experiență, dar care a fost câștigat de dâmbovițeanul care se află într-o perioadă foarte bună! Felicitări!

YouTube player

Târgovișteanul Adelin Mihăilă, alt sportiv care a luptat în cadrul galei, l-a învins la puncte pe Iote Tiberiu, la categoria 81 kg. Antrenorul său este Cernat Mircea, făcând parte din clubul K-1Style Târgoviște.

Găeștenii au fost la înălțime, reprezentând cu mândrie clubul Viper Găești. Elevii pregătiți de Nicu Dragne și-au bucurat antrenorul!
Iulian Marinescu, campion mondial ISKA și vicecampion mondial WAKO, l-a înfruntat pe Aurel Ghiță, pe care l-a învins în partida categoriei de 61 kg.
Silviu Ionescu, care este la rândul său campion mondial ISKA, l-a învins pe David Constantin, elevul lui Pitbull Atodiresei, care a avut o atitudine de superioritate, spunându-i înainte de meci găeșteanului de 18 ani, că-l va trimite în lumea viselor. S-a înșelat…Silviu ridicând sala în picioare.
Robert Guraliuc (16 ani), alt sportiv care a participat la competiție și face parte din clubul din Găești, a pierdut la puncte în fața lui Boboc Georgian (18 ani).

Felicitări tuturor și succes pe viitor!

 

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media