ortooxacell kiss2022.gif Flax

Joc strălucitor şi victorie meritată pentru Chindia în meciul cu Baia Mare

Debutul Chindiei în play-off  a fost unul perfect. Echipa târgovişteană a obţinut o victorie clară cu FCM Baia Mare (3-1), după ce a strălucit din plin pe bătrânul „Eugen Popescu”. La capătul unui meci spectaculos, cu mult peste nivelul Ligii a 2-a, Pătru et comp. au lăsat încă o dată impresia că vor să atingă la finele sezonului performanţa „Micului Ajax” din 1996. Sub privirile a 3 500 de spectatori, târgoviştenii s-au instalat rapid în terenul advers şi au atacat neîncetat maramureşeană după primul fluier al arbitrului. Cherchez, golgeterul roş-albaştrilor, a fost primul care l-a executat pe Ormenişan (23). Acesta a marcat printr-o lovitură de cap la rădăcina barei, după ce a profitat de mingea respinsă de portarul băimărean în lateral, la şutul lui Stoica. Târgoviştea a avut şansa de a majora scorul şi în finalul primei reprize, dar execuţia, cu capul, al lui Neniţă a picat pe transversală. Baia Mare a arătat o tresărire de orgoliu la începutul actului secund, când „decarul” Vasile Pop a restabilit egalitatea, la capătul unei acţiuni personale de mare fineţe (58). Revenirea Chindiei în joc şi pe tabelă s-a produs la intrarea în ultima jumătate de oră a întâlnirii. În doar două minute, târgoviştenii urcat scorul la 3-1, după ce L. Mihai a reuşit un eurogol (61), iar Popa a fructificat excelent pasa venită de Cherchez în zona centrală (63). Succesul cu maramureşenii a împins Chindia să mai facă un pas către Liga I. Dâmboviţenii vor evolua runda viitoare, în deplasare, cu FC Braşov, într-un joc ce va avea loc pe 15 aprilie.

Chindia Târgovişte – FCM Baia Mare   3-1 (1-0)

Marcatori: Cherchez (23), L. Mihai (61), Popa (63)/ Pop (58).

Chindia: Meilă – Pătru, B. Dinu, Vătavu, Martac – Neniţă (76 Nisipeanu), L. Mihai, Honciu (81 Voinea), Stoica – Cherchez (83 B. Vasile), Popa. Antrenor: Nicu Croitoru.

Baia Mare: Ormenişan – Străuţ, Oltean, F. Ilie, Aniţoiu –  Sârbu (46 Jurj), Daminuţă, Codoban (72 Păcurar), Balaure – Pop, Vasilache. Antrenor: Dorin Toma.

Stadion „Eugen Popescu”. Spectatori: 3 500.

Au arbitrat: Mircea Ardelean (Arad) – Andrei Nicolae Chiţoiu (Timişoara), Călin Cimponeriu (Lugoj).

Observatori FRF:  Marian Deaconu (Ploieşti) şi Constantin Constantinescu (Slatina).

Cartonaşe galbene: Honciu (42), Martac (48)/ Pop (39), Sârbu (45), Păcurar (90).

Ionuţ Parghel

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media