ortooxacell kiss2022.gif Flax

În competiţia de la Dubai, Sorana Cîrstea o are ca adversară pe Roberta Vinci

Seria turneelor WTA Premier continuă în această săptămână cu competiţia de la Dubai, Emiratele Arabe Unite. In ultimul meci al zilei de astăzi, adversare vor fi românca Sorana Cîrstea, locul 26 WTA, şi italianca Roberta Vinci, a 14-a jucătoare în ierarhia mondială.

Sorana Cirstea, la fel ca majoritatea jucatoarelor din Romania, se afla pe o panta ascendenta in ultima perioada. Asa cum chiar jucatoarele au declarat, victoriile din Fed Cup de la Budapesta le-au ajutat enorm. Cirstea vine la Dubai dupa o saptamana destul de buna la Doha. Sorana a reusit o victorie importanta in fata rusoaicei Kudryavtseva, salvand chiar si o minge de meci, iar apoi a fost invinsa in minimum de seturi de poloneza Radwanska.

Roberta Vinci traverseaza o perioada absolut nefasta pentru ea. Italianca nu a reusit nicio victorie intr-o partida oficiala in anul 2014. Ajunsa deja la 31 de ani, Vinci a fost invinsa rand pe rand de Konjuh, Errani, Zheng, Svitolina si Pironkova. Vinci pare ca se concentreaza in ultima vreme mai mult pe proba de dublu, acolo unde a reusit sa castige trofeul la Australian Open.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media