În acest sfârșit de săptămână are loc ATA Racing Show, un eveniment cu adrenalină, pe Autodromul Titi Aur

Pe 6 și 7 noiembrie, pe Autodromul Titi Aur din localitatea Crevedia (DN 1A, șos. București-Târgoviște 205, comuna Crevedia), inaugurat anul acesta, are loc evenimentul denumit ATA Racing Show, o cursă auto pentru care s-au înscris deja 50 de piloți de top din competițiile interne: Campionatul Național de Raliuri și Campionatul Național de Viteză în Coastă. Printre aceștia, ampionul Simone Tempestini, vicecampionul Gergo Szabo și Edwin Keleti, respectiv Marco Tempestini, Bogdan Marișca, Dan Gîrtofan, Adrian Răspopa, Alexandru Filip, Daniel Ungur, Sebastian Barbu sau George Grigorescu.

ATA Racing Show va pune punct sezoanelor din Campionatul Național de Raliuri și Viteză în Coastă, campionii și piloții din aceste campionate urmând a se înfrunta față în față. Este primul eveniment din România care va avea la start atât mașini echipate pentru asfalt, care vor concura doar pe pista cu această suprafață, cât și mașini care vor face spectacol pe un traseu mixt, de asfalt și macadam.

Academia Titi Aur are o suprafață de peste 12.5 hectare, pe care se află un circuit de asfalt, unul de macadam cu două săritori spectaculoase și șase platouri cu diferite suprafețe destinate școlii de Conducere Defensivă și Pilotaj Sportiv Academia Titi Aur. Autodromul, a cărei construcție a demarat în urmă cu trei ani, a costat aproximativ 5 milioane de euro și

Toate acestea vor fi folosite pentru amenajarea celor două trasee tip circuit, unul de asfalt și altul mixt, asfalt și macadam, pe care se vor întrece în paralel câte două mașini. Sportivii care vor concura pe asfalt vor avea de parcurs o tură de 2,8 km, iar cei care vor opta pentru traseul mixt vor merge 3 km.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Federației Române de Automobilism Sportiv, http://fras.ro/ , spectatorii vor avea accesul liber în ziua de vineri, 6 noiembrie, atunci când se vor desfășura antrenamentele libere. Sâmbătă, 7 noiembrie, intrarea va costa 10 lei, iar biletul va fi valabil și pentru o serie de tombole unde participanții pot câștiga premii interesante printre care cursuri Defensive Driving la Academia Titi Aur, experiențe inedite în simulatoarele concepute de acesta, cărți de conducere defensivă sau postul de copilot în timpul evenimentului.

Spectatorii vor avea la dispoziție mai multe zone amenajate special, capacitatea fiind de 5.000 spectatori.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro