Festivalul UniFEST a debutat la Târgoviște, în campusul universitar, cu un flash mob cu baloane colorate

Astăzi a avut loc deschiderea Festivalului studențesc UniFEST la Târgoviște, festival care, de alt fel, are loc în toată România, la Universitatea Valahia fiind coordonat de membrii Ligii Studenților târgovișteni. Aceștia au marcat deschiderea evenimentului printr-un flash mob cu baloane , pe care l-au numit ”Idei Colorate”, pentru că fiecare student și-a scris o idee, un vis, o dorință pe balonul pe care l-a primit. Printre mesajele studenților s-au numărat: ”nu vreau restanțe”, ”vreau o Romînie mai bună”, ”vreau o țară ca afară” sau ”fericire”, ”soare”, ”să zâmbesc mereu”. Festivalul UniFEST va continua până la data de 14 noiembrie și va include activități precum: Latino party, seară de film, seri de teatru, traininguri și seară de umor.

Sloganul UniFest în acest an este ”distracție gratis, nu degeaba”.

unifest (1)  unifest (3) unifest (4)

VEZI PROGRAMUL UNIFEST LA TÂRGOVIȘTE

 

UniFest Latino Party – 6 noiembrie

Vineri seara petrecem pe ritmuri latino alături de Salsa Elegante! Nu-ți uita carnetul de student acasă și vino la Hotel King între orele 22:30 și 03:30 pentru a-ți demostra că și tu ești un dansator bun!
https://www.facebook.com/events/1701295220089449/


Seară de film – 9 noiembrie

Știm foarte bine că studenții adoră să se relaxeze, uitându-se la un film bun, de aceea era imposibil să nu ne reunim la o seară de film care se va desfășura la Institutul de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară, la orele 20:00.


Seri de teatru:
Spectacolul ”3 ore după miezul nopții” – 12 noiembrie
Spectacolul ”3 ore după miezul nopții” – 13 noiembrie
Spectacolul ”Stofă de Star” – 14 noiembrie

Într-o societate în care suntem înconjurați de indiferență și frivolitate teatrul rămâne una dintre puținile modalități de a evada din cotidian. De aceea, vă așteptăm pe 12, 13 și 14 noiembrie, orele 19:00, la Teatrul Tony Bulandra, pentru a savura din minunatele spectacole.


Training de Leadership: ”Depășește-ți limitele” – 14 noiembrie

Desigur că studenți fiind, ne distrăm mult, însă nu uităm să mai și-nvățăm și să ne dezvoltăm pe plan personal, și profesional.Seară de umor alături de ”Comedy Summer Show”

Pentru că suntem plictisiți și necăjiți de temele de la facultate, ar fi bine să ne mai relaxăm un pic, să râdem, să glumim alături de cea mai tare echipă ”Comedy Summer Show”și, desigur, să ne prelungim viața, așa se spune – ”râsul prelungește viața”.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro