ortooxacell kiss2022.gif Flax

Gică Popescu părăseşte Chindia Târgovişte?

Deşi echipa târgovişteană pare să-şi revină, după victoria cu Dunărea Galaţi, fanii şi jucătorii au primit o veste nu tocmai plăcută. Gică Popescu, principalul susţinător financiar al Chindiei Târgovişte s-a declarat nemulţumit, ba chiar indignat de modul în care autorităţile locale au înţeles să sprijine sportul dâmboviţean.

Potrivit prosport.ro problema ar fi nerespectarea promisiunilor financiare făcute de autorităţile locale: „Sunt dezamăgit. Am stabilit nişte coordonate cu autorităţile locale. A fost o înţelegere la începutul returului, care nu se respectă. Într-o situaţie precum cea de acum, e imposibil să rămân la Târgovişte. Sunt omul care dacă promite ceva, cuiva, încearcă să se ţină de promisiune. La Chindia lucrurile au stat total invers. L-aş ruga pe domnul preşedinte al Consiliului Judeţean să respecte promisiunile şi înţelegerile dintre noi”.

Picătura care a umplut paharul a fost reprezentată de faptul că în meciul cu Dunărea Galaţi, Popescu a fost nevoit să plătească baremul de arbitraj din propriul buzunar.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media