Gică Popescu: Jucătorii nu au avut atitudine !

Fostul internaţional s-a aflat vineri  la Târgovişte, pentru o şedinţă cu jucătorii şi antrenorii Chindiei, după semieşecul cu Juventus Colentina, 1-1, care îndepărtează echipa Baciului de fruntea clasamentului.

“Am avut o discuţie cu băieţii. Nu rezultatul cu Juventus m-a deranjat în mod expres, ci modul cum am jucat. Nu am avut atitudine. Nu o să accept niciodată o manieră de abordare a unui meci aşa cum s-a întâmplat miercuri. Pentru mine asta este cel mai important. Avem valoare, dacă apar rezultate negative asta trebuie să fie doar întâmplător”, a declarat Popescu.

“Mergem înainte, nu este un capăt de ţară. Vom sta week-end-ul acesta, dar cu Vâlcea, acasă, sper să câştigăm şi să avem o altă faţă. Lucrul care m-a bucurat cel mai mult a fost că oamenii au venit în număr foarte mare la stadion. Publicul are o atitudine impecabilă. De când am venit la Târgovişte, suporterii ne-au susţinut extraordinar. Pe foarte puţine stadioane am văzut fani civilizaţi şi pozitivi ca pe .

A inaugurat baza de la Hagioaica!

Împreună cu preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu şi cu primarul oraşului Titu, Ilie Dinu, Gică Popescu a inaugurat noua bază sportivă de la Hagioaica, localitate situată la 30 de kilometri de Târgovişte. Complexul cuprinde deocamdată un stadion cu gazon natural, o tribună de 300 de locuri, toate pe scaune, dar şi o clădire cu vestiare, birouri şi chiar camere pentru jucători sau antrenori. După tăierea panglicii, a avut loc un meci demonstrativ între două grupe de juniori.

text si foto: liga2.ro

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro