În genunchi și cu Mioveni! Chindia dezamăgește cu adversarii tari din Liga a 2-a

Prestația Chindiei Târgoviște în disputele cu adversarii tari ai Ligii a 2-a lasă mult de dorit. Fostul lider al eșalonului secund a încheiat în genunchi disputa cu CS Mioveni, așa cum a făcut-o și în urmă cu trei etape împotriva Forestei Suceava, când a cedat la scor de neprezentare. De această dată, disputa cu argeșenii s-a pierdut cu 0-2 acasă și nu în deplasare așa cum a fost cu bucovinenii. Chiar dacă a plecat din postura de favorită a întâlnirii și a început promițător jocul, Chindia a fost făcut șah mat de Mioveni, cedând toate puncte încă din prima repriză. În ultimele 15 minute ale primului mitan, argeșenii au lovit de două ori poarta lui Meilă, prin Vintilă (30) și Florescu (40), după care, până la sfârșitul jocului, echipa lui Alexandru Pelici a trecut la conservarea rezultatului. Până la deschiderea scorului, Chindia a avut șansa ei de a deschide tabela, dar L. Mihai și Rosciugă nu s-au aflat în zi de grație. De asemenea, L. Mihai s-a aflat foarte aproape de gol, dar lovitura sa de cap s-a oprit într-una din barele laterale. După ce Mioveni a înscris de două ori, târgoviștenii au alergat tot timpul după egalare, dar totul a fost fără efect pe tabelă. În actul secund, Neagoe, Parghel, Honciu și Cherchez au irosit ocazii clare de gol, dar nici unul nu a găsit ținta căutată. La sfârșitl primei reprize, Mioveni s-a aflat de marcarea unui nou gol, dar șutul lui Vintilă s-a oprit în transversală. Eșecul cu argeșenii nu a picat bine pentru Chindia, după ce a fost urmărit de aproape 3 500 de spectatori din tribune, iar runda viitoare echipa lui Nicu Croitoru se va deplasa, sub Tâmpa, pentru a întâlni pe FC Brașov, o altă echipă redutabilă a Ligii a 2-a.

Chindia Târgoviște – CS Mioveni  0-2 (0-2)

Marcatori: Vintilă (30), Florescu (40).


Chindia : Meilă (46 Aioani) – Pătru, C. Dinu, Vătavu, Martac – Parghel (69 Nisipeanu), Honciu, L. Mihai, Roșciugă (46 Neagoe) – Cherchez, Neguț. Antrenor: Nicu Croitoru.

Mioveni: Croitoru – Tirică, Gugu, I. Stoica, E. Stoica – Gălan (73 Mazilu), Biceanu – Rădescu, Florescu (80 Ivan), Ayza – Vintilă (61 Năstăsie). Antrenor: Alexandru Pelici.

Ionuț Parghel

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 2 ganduri despre “În genunchi și cu Mioveni! Chindia dezamăgește cu adversarii tari din Liga a 2-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca