Gabriel Boriga : “Performanţa echipei şi clubului CSM Târgovişte va fi cu greu egalată în următorii 10 ani de o echipă românească”

Distribuie:

“Ne aflăm în faţa celui mai important examen din această premieră naţională – participarea primei echipe româneşti de baschet în cel mai înalt nivel competiţional Euroliga. Dacă vom reuşi să câştigăm acest meci putem spune ca avem asigurate 99% şansele de calificare în faza imediat superioară a competiţiei, ceea ce ar însemna un succes extraordinar pentru oraş, pentru judeţ şi pentru ţară”, a declarat Gabriel Boriga, preşedintele onorific al clubului de baschet feminin CSM Târgovişte la conferinţa de presă organizată astăzi.

Atât el, cât şi antrenorul principal Florin Nini, sunt încrezători în echipă, dar în acelaşi timp conştienţi că va fi un meci mai greu decât în tur. “Meciul nu trebuie privit de nimeni uşor prin prisma faptului că am câştigat acolo. Acolo a fost un meci total atipic. S-au aruncat 82 de aruncări libere, ceea ce nu se va mai întâmpla aşa ceva în istoria sportului acesta la asemenea nivel” a mai adăugat Gabriel Boriga. “Echipa noastră a pierdut jucătoare. Cele care au rămas s-au implicat total şi au demonstrat şi în Rusia, şi trebuie să arate în continuare o mai mare capacitate de adaptare”, crede Florin Nini.

CSM Târgovişte are nevoie din nou de sprijinul publicului, care este aşteptat să participe la meci, biletele fiind deja puse în vânzare la Sala Polivalentă.

Aflaţi mâine din Gazeta Dâmboviţei.ro care sunt atuurile echipei CSM Târgovişte în meciul împotriva Uniqa Euroleasing Sopron din Ungaria!

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro