ortooxacell kiss2022.gif Flax

Fotbal. S-a găsit cheia victoriei! FC Aninoasa, la primul succes în campionat

Etapa a patra a Ligii a 3-a a fost una de bun augur pentru FC Aninoasa. Gruparea din apropierea Târgoviștei continuă seria de invincibilitate în campionat, dar în același timp a găsit cheia primului succes în acest sezon. După o serie de trei remize consecutive, trupa lui Bălașa a arătat tărie de caracter și a trecut de Sporting Roșiori cu 1-0. Reușita câștigătoare a Aninoasei a fost semnată de Penescu (43), din penalty, după ce D. Neacșu a oprit mingea cu mâna în careu, la o centrare trimisă de Cernea. Într-o dispută în care adversarul s-a prezentat bine, jucătorii Aninoasei s-au dăruit total pentru a obține toată zestrea de puncte. Căpitanul Bărboiu s-a dovedit înger păzitor la șuturile lui Moșteanu (12, 40, 87) și Călin (79), iar în alte două rânduri, acesta a fost salvat de bare, la execuțiile lui Călin (13, 71). Mai mult de atât, din minutul 66, după ce Călinescu a fost eliminat, pentru acumularea a două cartonașe galbene, Aninoasa a închis perfect culuarele, nelăsând adversarului vreo șansă de a restabili echilibrul pe tabelă. Până la reușita câștigătoare, Cernea a avut în două rânduri posibilitatea deschiderii scorului pentru Aninoaas (16, 26), iar în actul secund, Penescu a avut șansa dublării avantajului (68), dar șutul său dintr-o lovitură liberă s-a scurs peste poartă. Echipa noastră a urcat pe locul 6 în seria C3 după succesul cu teleormănenii, acumulând 6 puncte și aflându-se la doar patru lungimi în spatele liderului SCM Pitești. Victoria cu Roșiori face din Aninoasa să aibă parte de un moral de fier în duelul cu Flacăra Moreni, programat sâmbăta viitoare.

FC Aninoasa – Sporting Roșiori    1-0 (1-0)

Marcator. Penescu (43 – pen).

Aninoasa: Bărboiu – Marina, Ștefan, Coman – Călinescu, Penescu (90+2 A. Neacșu), Dinu, Cernea (81 Pahonțu), Ș. Ion – Calofir (67 Diță), Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Roșiori: Munteanu – Voicu, Floricel, D. Neacșu, Păslaru – Moșteanu – Lătea, Ivănică (46 Firoiu), Vâlcică (81 Tonca), Ștefănescu (53 Cercel) – Călin. Antrenor: Cristian Negru.

Stadion “Aninoasa”. Spectatori: 350.

Au arbitrat: Bogdan Dumitrache – Ionuț Neacșu și Mihaela Țepușă (toți din București). Observatori FRF: Andrei Gheorghe (Ploiești) și Mihai Costache (București).

Cartonașe galbene: Călinescu (64, 66), Neguț (90), Bărboiu (90+3)/ Ivănică (21), Lătea (41).

Cartonaș roșu: Călinescu (66).

Ionuț Parghel

fc-aninoasa-2 fc-aninoasa-3 fc-aninoasa-4

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media