ortooxacell kiss2022.gif Flax

Dâmbovițeanul Marian „The Next Pitbull” Dinu promite că va câștiga prin KO!

„The Next Pitbull” va lupta la Gala Colosseum Tournament, care va fi găzduită de Sala Polivalentă din București, în data de 1 decembrie, de la ora 19:00. Marian Dinu este din Gulia, Tărtășești și are 4 ani de lupte la profesioniști, fiind și antrenor personal de kickboxing.

„M-am pregătit foarte bine pentru acest meci, sunt foarte motivat după înfrângerea suferită în fața lui Andrei Ostrovanu, și dornic să câștig meciul împotriva lui Alin Cîmpan! Promit că voi termina treaba înainte de limită!” – a declarat sportivul de 21 de ani, care are la activ 18 meciuri la profesioniști, din care a câștigat 12, a avut o remiză și a pierdut 5. Meciul se va desfășura pe reguli de K1.

Ionuț Atodiresei este cel care îl pregătește, nefiind singurul elev al său care va participa la gală. David Constantin, Alin Răducu și Mihai Breazu vor căuta, la rândul lor, victoria. În aceeași competiție va lupta și târgovișteanul Adelin Mihăilă. Invitatul principal este Sandu Lungu, care poate fi văzut „la treabă” în gala care se anunță sold out de către organizatorul Gabriel Georgescu. Succes!

 

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media