ortooxacell kiss2022.gif Flax

CSM Târgoviște, în așteptarea derby-ului cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Larisa Toma: “Echipa care se apără mai bine va câștiga”

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru disputa de “foc” cu Sepsi Sfântu Gheorghe, ce contează pentru etapa a 2-a a LNBF. Trupa lui Cătălin Tănase speră să arate cât mai bine în acest derby pentru a se începe cu dreptul și meciurile de pe teren propriu, așa cum s-a realizat în prima deplasare stagională. După succesul cu Național Iași (79-61), CSM –ul țintește să meargă pe aceeași linie, iar în partida cu rivala de moarte să evite pașii greșiți. Cătălin Tănase este încrezător în șansele de victorie ale echipei sale, chiar dacă și Sepsi a obținut un succes așteptat cu CSBT Alexandria (76-69). “Vom avea parte de un meci foarte greu, atâta timp cât ne va vizita campioan en-titre a României. Sespi este o echipă putenică și pleacă din postura de favorită. Sunt încrezător că va fi un joc echilibrat, iar ambele formații vor da totul pe teren. Sper ca echipa mea să facă față adversarului în orice moment, astfel încât la final, noi să fim cei care ne vom bucura de victorie”, a declarat tehnicianul CSM-ului, într-o conferință de presă.

Porchia Green: “Putem depăși pe Sepsi”

Jucătoarele târgoviștene s-au arătat și ele optimiste înaintea duelului cu gruparea din Covasna. “De câțiva ani acest meci s-a transformat într-un adevărat derby, după ce capul de afiș îl ținea Târgoviște – Arad. La prima vedere va fi un meci echilibrat, între două echipe tari. Sepsi a investit mult în ultimii ani și dispune de un lot puternic de jucătoare. Noi sperăm să facem față cu brio campioanei. Va fi un joc unde câștigătoare va deveni echipa care se va apăra mai bine”, a declarat Larisa Toma, completată de Porchia Gren. “Va fi un derby al orgoliilor din România. Credem în noi că putem depăși Sepsi, după ce, același lucru l-am făcut și în urmă cu două sezoane, când am câștigat titlul. Atunci, ne-am adjudecat trofeul, după ce-am întors rezultatul”. Oficialii clubului târgoviștean așteaptă la acest joc o prezență numeroasă în tribune, pentru ca echipa să beneficieze de susținere totală din partea publicului. “Avem nevoie de o sală plină pentru a câștiga acest joc dificil”, a precizat Ciprian Prisăcaru, președintele lui CSM Târgoviște. La capitolul palmares, CSM o depășește total pe Sepsi. Dacă gruparea dâmbovițeană deține 12 titluri de campioană a României, 9 Cupe ale României, o Supercupă și o participare istorică în Euroligă, formația din Covasna se poate mândri doar cu un titlu de campioană a țării și două Cupe ale României. Disputa dintre CSM Târgoviște și Sepsi Sfântu Gheorghe are loc sâmbătă, de la ora 18.00, în Polivalenta târgovișteană.

Ionuț Parghel

baschet-1

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media