ortooxacell kiss2022.gif Flax

Cronica sportivă de juniorat – Cosmin Sava: Flacăra arde din nou

620805_590567677653159_1978298308_oArticol semnat de Cosmin Sava, elev în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic I.L.Caragiale Moreni

În optimile Cupei României, faza judeţeană, Flacăra Moreni s-a deplasat la Dragomireşti, un meci la care au asistat circa 100 de persoane, iar gazonul s-a prezentat în condiţii acceptabile.

Partida a început cu Flacăra în atac, care a ratat două ocazii bune de gol în minutele 13, respectiv 16. Gazdele au răspuns la rândul lor în minutul 18 cu un şut de la aproximativ 25 de metri care a trecut mult peste poarta apărată de Păsărică. Flacăra nu a reuşit să deschidă scorul nici în minutul 24, atunci când Iliescu şi V.Preda au şutat în portar din interiorul careului. În minutul 28, M. Plăcintă a deschis scorul în urma unei gafe a portarului echipei gazdă, care nu a reuşit să reţină centrarea expediată de jucătorul morenar. Luceafărul Dragomireşti a dat lovitura şi a reuşit să marcheze golul egalizator în minutul 39, prin A. Radu cel care a înscris superb dintr-o lovitură liberă din apropierea careului.După pauză, Flacăra a trecut la conducerea jocului şi a reuşit să treacă în avantaj prin golul lui Negrea din minutul 51. Bergheaua a ratat şansa de a mări avantajul morenarilor în minutul 56, când a trimis în transversală de la marginea careului. Flacăra a continuat să atace, M. Plăcintă ratând o ocazie mare în minutul 65. Totuşi, echipa lui Paraschiv a reuşit să marcheze un nou gol prin Banu în minutul 66.Luceafărul Dragomireşti a reuşit să se apropie de poarta oaspeţilor în minutul 70, printr-un şut de la distanţa care a fost respins cu siguranţă de Păsărică. În minutul 73 scorul a devenit 1-4, după ce Bergheaua a centrat iar portarul echipei gazda a gafat din nou. Vişan şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 80, iar în minutul 83 Bergheaua a realizat dubla ducând scorul la 1-6. Ultimul gol al partidei a fost reuşit de Banu în minutul 87, în urma unei noi greşeli de portar.

Cu această victorie, Flacără a reuşit să treacă peste o perioadă mai dificilă, în care a pierdut conducerea clasamentului şi în care jocul prestat de jucători nu a fost cel dorit.

Rezultatele complete:

PAS Pucioasa – Bradul Moroieni 2-5

Luceafărul Dragomireşti – Flacăra Moreni 1-7

Ştiinţa Odobeşti – Avicola Tărtăşeşti 2-1

Atletic Fieni – Comerţul Brezoaele 5-0

Viitorul Burduca – Progresul Mătăsaru 4-2

Voinţa Crevedia – FC Aninoasa 1-2

Libertatea Urziceanca – CS Petreşti 7-2

Avântul Produleşti – Recolta Gura Şuţii 0-2

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media