Cronica sportivă de juniorat – Cosmin Sava: Egalul care a schimbat liderul

620805_590567677653159_1978298308_oArticol semnat de Cosmin Sava, elev în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic I.L.Caragiale Moreni

În etapa a 21-a, Flacăra Moreni a primit vizita echipei Avicola Tărtăşeşti într-un meci disputat pe stadionul “Flacăra”. Un gazon perfect, o vreme superbă, două echipe ambiţioase şi circa 450 de spectatori au fost ingredientele unui spectacol fotbalistic plăcut.

Meciul a debutat cu ocazia lui Iliescu din minutul 5, dar oaspeţii au ripostat şi la doar un minut distanţă au ratat o mare ocazie. Aceste faze au anunţat deschiderea scorului care a venit în minutul 10, Iliescu reluând cu latul în poartă o minge venită de la Drăgan. Oaspeţii nu au renunţat iar în minutul 25 au reuşit să restabilească egalitatea prin Costea. În minutul 33, L.Plăcintă a ratat o ocazie mare, mingea fiind respinsă în corner de Curiman, dar in urma acestui corner, Iliescu a realizat dubla, aducându-i din nou la conducere pe morenari. După acest gol, Flacăra a trecut la conducerea jocului, Iliescu având o mare şansă să marcheze al treilea sau gol în minutul 44, mingea fiind respinsă cu greu de portar. Aceasta a fost ultima mare ocazie a primei părţi, Flacăra intrând la cabine cu un avantaj de doar un gol.

Începutul reprizei a doua a avut aceeaşi desfăşurare, cu Flacăra în atac, Iliescu ratând alte două mari ocazii, în minutele 46 şi 50. Negrea a continuat recitalul de ratări, ratând o ocazie uriaşă după ce a încercat să-l dribleze pe portarul advers, dar a scăpat mingea de sub control şi scorul a rămas tot 2-1. Acasandrei nu s-a lăsat mai prejos, ratând şi el o bună ocazie de gol în urma unui corner. Dacă Flacăra a ratat exasperant până în minutul 60 a venit rândul Avicolei să rateze o mare ocazie, mingea lovind bară porţii aparate de Păsărică în minutul 66. Aceasta bară avea să anunţe golul, iar în minutul 73 Chirvăsuţă restabileşte egalitatea. Acest gol i-a forţat pe morenari să încerce să marcheze golul care să-i readucă în avantaj, dar acesta nu a mai venit, Iliescu trimiţând puţin mingea pe lângă poarta lui Curiman în minutul 88. Partida s-a încheiat şi mai prost pentru Flacăra, Acasandrei văzând cartonaşul roşu în minutul 90+1, astfel echipa gazdă a terminat meciul cu un om în minus.

În urma acestui egal, Flacăra coboară pe locul 2, la doar un punct în spatele liderului din Aninoasa. Sâmbătă, Flacăra se va deplasa la Dragomireşti iar Avicola Tărtăşeşti primeşte acasă pe Recolta Gura Şuţii, aceste două meciuri anunţându-se foarte interesante.

Echipe de start:

Flacăra (antrenor Gabi Paraschiv): Păsărică -Banu, A.Pârvu, Acasandrei, Tronaru-V.Preda, M.Plăcintă, L.Plăcintă-Drăgan, Iliescu, A.Negrea. Au mai jucat: Cirnaru, Timofte, Huţusoru, Tălmaciu.

Tărtăşeşti (antrenor Marius Stănică): Curiman – Sandu, Bivolaru, Micu, Chirilă – Colţatu, Costea, Manea, Petre – Matei, Cr.Constantin.     Au mai jucat: Chirvăsuţă, Coman, Calofir.

Arbitrii: Mihalachioiu Ioana, Gheorghita A.M, Movileanu Raluca         Observator: Harea

foto: Gabriel Constantinescu

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro