Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Clubul Contratimp, rezultate bune la Cupa României la înot

”Cupa României” la înot a revenit

După zeci de ani de vacanță, competiția națională de înot ”Cupa României” a revenit cu prima ediție la Brașov și a fost destinată celor mai mari dintre categorii, juniori, tineret și seniori.
Organizat de F.R.N.P.M., evenimentul a avut loc la Bazinul Olimpic pe parcursul a trei zile, în perioada 4-6 octombrie, unde s-au reîntâlnit aproximativ 180 de înotători de elită, ce au reprezentat 35 de cluburi sportive.
Clubul CONTRATIMP, prezent la toate competițiile oficiale, a fost reprezentat de această dată de doisprezece sportivi, care se pregătesc atât la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște sub îndrumarea dnei antrenoare Anca Pătrașcoiu (David Tudor, Maria Ursu, Andreea Olteanu, Cristian Neacșu, Teo Magda, Edi Postolache), cât și la Bazinul Didactic din Câmpina (Cosmin Coadă, Sebi Costache, Andreea Văcaru, Bianca Văduva, Sonia Drăgan, Bogdana Ellersdorfer), antrenor Octavian Postolache.
Rezultatele acestora au fost pe măsura așteptărilor, în conformitate cu cele patru săptămâni de pregătire, zece dintre ei situându-se în clasamentul final în primele 10 locuri, la cel puțin o probă.
Sonia Drăgan a încununat aceste rezultate cu o medalie de bronz obținută la una dintre cele mai complexe dar și spectaculoase probe – 400 m mixt, categoria junioare –
Andreei Văcaru i-au lipsit patru sutimi de secundă pentru a urca din nou pe podium în proba sa favorită, 50 m fluture, multipla campioană națională situându-se pe locul al patrulea urmată imediat de Bogdana Ellersdorfer, clasament repetat și în proba de 100 m fluture.
Astfel de momente, rezultate, precum și spiritul de echipă prezent într-un sport individual înfrumusețează și înobilează acest sport minunat.
Felicitări tuturor!
Felicitări Mariei Ursu și lui David Tudor pentru prima lor participare la o competiție națională oficială!

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media