ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia vs. Botoșani – bilete, abonamente, transferuri, acreditări. Lupta continuă!

AFC Chindia a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Botoșani, programat duminică, 02 februarie, de la ora 17:00, pe Ilie Oană, cât și abonamentele care pot asigura accesul la meciurile disputate „acasă”, atât din restul returului, cât și din play-out. Biletele pentru jocul cu Botoșani pot fi achizițonate la prețul de 15 lei – Tribuna 1 și 20 lei – Tribuna 0. Prețul unui abonament este de 100 lei (Tribuna 2), 120 lei (Tribuna 1) și 150 lei (Tribuna 0) și pot fi cumpărate inclusiv azi.

 

Întăriri pentru echipa noastră

Atacantul Cătălin Barbu, de 20 ani, a fost transferat de la FC Argeș, cât și Alexandru Piftor, un mijlocaș de 20 ani, de la FC Botoșani. Bradley Diallo și Valmir Berisha sunt alte transferuri ale Chindiei, despre care am vorbit în materialele anterioare. Rămâne să vedem ce aport vor aduce în consolidarea lotului.

 

Acreditări de presă

„Acreditări de presă pentru meciul cu FC Botoșani: reprezentanții mass-media care doresc să participe la partida programată duminică, 2 februarie, ora 17.00, la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, în cadrul etapei a 23-a a Ligii I, sunt rugați să trimită solicitările de acreditare până vineri, 31 ianuarie, ora 13.00, pe adresa de mail [email protected].

Așteptăm cereri din partea entităților media, care vor conține: numele și prenumele jurnaliștilor pentru care se solicita acreditari, trustul de presă pe care îl reprezintă, tipul de acreditare (masa presei sau foto) și copie după legitimația de serviciu vizată la zi.

Acreditările vor putea fi ridicate în ziua meciului, duminică, 2 februarie, începând cu ora 15.00, exclusiv de la casa de bilete a stadionului Ilie Oană (Ploiești), în baza unui document de identitate.” – AFC Chindia Oficial

Contează foarte mult sprijinul din tribune! Revin!

 

 

BMG

 

Foto: AFC Chindia Oficial

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media