ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia – Sepsi, un meci pe care trebuie să-l câștigăm! Cu toții la Ploiești!

Târgoviștenii se află în fața meciului cu Sepsi, a 9-lea din această ediție de campionat a Ligii 1. Meciul se va juca sâmbătă, 14 septembrie, de la 18:30, pe Ilie Oană. Deși se bucură de condiții foarte bune la Ploiești și de un public impresionant, care este prezent în număr mare, chiar dacă sunt nevoiți să se deplaseze din alt județ, Chindia ocupă o poziție retrogradabilă.

Sepsi ocupă poziția 8 în clasament, cu 9 puncte, în timp ce Chindia are doar 5 puncte, după 8 meciuri disputate. Deși nu va fi un meci ușor, târgoviștenii sunt „condamnați” să câștige acest duel, având în vedere că o săptămână mai târziu vor efectua o deplasare incomodă, pentru meciul cu Botoșani. Vio Moldovan a ținut conectată echipa, chiar dacă a existat o pauză de o săptămână, din cauza meciurilor susținute de echipa națională, efectuând un amical cu Viitorul. Sperăm că vom avea un tonus bun și determinarea necesară pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc, deosebit de importante.

S-au pus în vânzare biletele.

„AFC Chindia Târgoviște anunță că astăzi vor fi puse în vânzare la casele arenelor din Târgoviște și Ploiești, dar și online, pe myticket.ro, biletele pentru jocul cu Sepsi OSK, programat sâmbătă, 14 septembrie, ora 18.30, pe stadionul Ilie Oană (Ploiești), în cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

Prețuri bilete Chindia – Sepsi Tribuna 0 – 20 lei Tribuna I – 15 lei Tribuna a II-a – 12 lei

Programul caselor de bilete: Stadionul Eugen Popescu: marți, 12.00-16.30, miercuri, joi, vineri, 9.00 – 16.30, sâmbătă, 09.00 – 12.00

Stadionul Ilie Oană: marți, 12.00-16.30, miercuri, joi, vineri, 9.00 – 16.30, sâmbătă, 09.00 – 18.30” – preluat de pe pagina clubului.

Succes Chindia! Avem nevoie de victorie!

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media