ortooxacell kiss2022.gif Flax

CHINDIA – JUVENTUS 1-1 ! Egal cu cei mai slabi !

Exceptând antrenamentul cu Mureşul Deva, Chindia a înscris un gol în trei meciuri, răstimp în care a beneficiat de două ori de superioritate numerică, a irosit un penalty şi a întâlnit, pe teren propriu, ultima formaţie activă din B2. Rezultat: două puncte, un penalty ratat cu seninătate – şi fără mari regrete, nea Flavius, imaginile vorbesc – şi depărtarea de locul trei, cel care poate duce în Liga I, dacă Bistriţa şi/sau Timişoara vor avea probleme cu licenţierea.

Cu Juventus, miercuri, n-a fost decât un chin. Pentru lume, cei 3.000 de oameni care au luat cu asalt tribuna, căci în teren Rădoi & co. n-au părut vreun moment afectaţi că pierd trena seriei. Poate mai multe regrete au fost pe bancă, în rândul localnicilor Dinu sau Dobre, nefolosiţi nici măcar o secundă. Şerban (54) a deschis scorul dintr-o minge deviată norocos de Radu, iar Damaschin (65) a restabilit egalitatea cu un şut din marginea careului, după ce cumnaţii Rădoi şi Mladen n-au ajuns la întâlnirea cu mingea. Paradoxal, forcingul de final a aparţinut oaspeţilor, care puteau pleca de la Târgovişte cu toate punctele.

Chindia nu pierde doar la , ci şi în lupta pentru locul trei, dar şi mai mult, în faţa celor trei mii de suflete care au venit miercuri la stadion. Cum spectacol nu e, echipa nu a rămas nici pe podium, localnicii joacă tot mai puţin sau deloc, ne întrebăm cu ce scop s-au făcut modificările de pe banca tehnică din ultima vreme. Că nu era show cu Pană, sau că Dumitrescu a fost bolnav, sunt argumente puerile acum.

Dobre rezervă, Negoescu out

Flavius Stoican a ales să trimită în teren un inedit 4-3-3, cu Cherchez – Verdeş – Radu în avanposturi. Titular incontestabil în tur, Dobre a fost lăsat pe banca de rezerve, fără a se apela ulterior la serviciile lui, iar Morariu şi Negoescu nici măcar nu au făcut parte din lotul de 18 jucători cu care s-a abordat acest joc. „Aşa am considerat eu. Joacă cine e în formă”, s-a justificat antrenorul Flavius Stoican la conferinţa de presă.

Radoi, şprint cu maşina spre ziarişti

Dacă în teren nu s-a dovedit una dintre armele letale ale Chindiei, căpitanul Sorin Rădoi a apăsat pedala de acceleraţie chiar înspre… ziariştii dâmboviţeni, strânşi ciucure pentru obişnuitele interviuri de după meci. „Îmi cer scuze, eram supărat şi dezamăgit”, a explicat Rădoi după ce automobilul pe care îl conducea a demarat în trombă, la câţiva centimetri de jurnaliştii presei târgoviştene.

CHINDIA TÂRGOVIŞTE – JUVENTUS BUCUREŞTI 1-1 (0-0)
I. Şerban (54) / Damaschin (65)

Perianu – Pătru, Mladen, S. Rădoi (cpt.), Buşu – I. Şerban, C. Anton, Honciu (’76 Poiană) – Cherchez (’63 B. Gavrilă), Verdeş (’57 Voduţ), I. Radu
Antrenor: Flavius Stoican

Sardescu – Daia, Bârsănel, Ianuşi (’46 Cip. Petrescu), F. Amet (cpt.) – Bănuţă, Crişan, Buştea, D. Grigore (’76 M. Nae), Tene – Damaschin (’72 Ţăran)
Antrenor: Romulus Grigore

Text: liga2.ro/ Foto: photosport.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media