ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia – Hermannstadt, mai mult decât un meci!

5000 de spectatori au fost prezenți la începutul meciului pe Eugen Popescu, unde s-au întâlnit formațiile Chindia Târgoviște și Hermannstadt Sibiu – echipa care se află după meciul de azi în continuare pe primul loc, cu 84 de puncte și locul asigurat în Liga 1, după ce au promovat matematic. Târgoviștenii sunt situați în continuare pe locul 3 al ligii secunde, cu 67 de puncte, fiind la rândul lor asigurați de locul de baraj pentru promovare în Liga 1!

Repriza 1: Sibienii încep bine și înscriu încă din minutul 5 prin Lupu! Urmează un joc la mijlocul terenului, construcții care se opresc la finalizare de ambele părți. Ocazie mare a lui Cristi Cherchez după ce primește o pasă foarte bună de la Liviu Mihai, scorul rămâne neschimbat. Minutul 28, o altă ocazie mare a târgoviștenilor după o fază la care au contribuit Florea și Cherchez. Reacția publicului ne aduce aminte de meciurile Chindiei din Liga 1! Schimbare la oaspeți, în minutul 32 iese Danci și intră Rusu. Replică a sibienilor în minutul 38 prin Neagu, mingea se duce peste transversală. Chindia continuă atacurile la poarta adversă, fără a face egalitate însă pe tabela de marcaj. Gooooooool Chindiaaaaaa! Cristi Cherchez înscrie în minutul 41 și după aproape o repriză scorul devine egal! Chindia pune presiune și vrea să înscrie încă o dată până la pauză. Finalul primei reprize. 1-1.

Repriza 2: Chindia începe cu mai mult curaj și atacă poarta adversă încă din minutul 47, avem posesia. Ocazie mare pentru Chindia în minutul 54, care continuă să atace în încercarea de a obține toate cele trei puncte. Un minut mai târziu avem altă schimbare la oaspeți, iese Neagu și intră Boboc. Replică a sibienilor, printr-un șut de la distanță, cu pământul, Aioani respinge ușor surprins în corner. Schimbare și la Chindia în minutul 74, iese Pencea și intră Nisipeanu. O altă schimbare la Chindia în minutul 81, iese Cherchez și intră Licu. Ultima schimbare pentru Sibiu, iese Lupu și intră Petrescu. Ne apropiem de finalul meciului iar ambele echipe par că se mulțumesc cu rezultatul de egalitate. Schemă încercată de Chindia la un corner, fără a pune în pericol poarta adversă. Iese Stoica și intră Jurj, sunt ultimele minute ale meciului. Final de meci, publicul aplaudă evoluția Chindiei și a întregii reprezentații din acest campionat.

Componența Chindiei: Aioani / Martac, Vătavu, Ciobotariu, Dumitrașcu/ Pencea, Mihai L, Rogoveanu, Stoica / Florea, Cherchez. Antrenor: Croitoru Nicolae.

Hai Chindia!

Bogdan Marius Gheorghe

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media