ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia – FC Botoșani. „Vom reuși să câștigăm acest meci!” – Vio Moldovan

Chindia se pregătește de meciul cu FC Botoșani, din cadrul etapei 23, programat mâine, 2 februarie, de la ora 17:00, pe Ilie Oană! După un cantonament în Antalya, foarte bun pentru pregătirea echipei, și o serie de antrenamente, târgoviștenii vor disputa ultimele 4 meciuri din retur, urmând ca apoi să evolueze în play-out.

„Vom avea în fața noastră, duminică, un adversar foarte bun, o echipă care practică un fotbal de calitate, o echipă care își propune să câștige meci de meci, o echipă care luptă pentru a accede în play-off-ul campionatului. (…) Din punctul meu de vedere, noi suntem pregătiți, zic, am făcut o pregătire foarte bună, mă refer aici la rezultatele obținute.” – au fost cuvintele lui Viorel Moldovan, care recunoaște însă că meciurile amicale sunt diferite de cele oficiale, dar că are încredere că echipa noastră va reuși să se impună.

Vreme de primăvară la meciul de mâine!

16 grade vor fi mâine la Ploiești, o temperatură extrem de bună pentru această perioadă, ceea ce poate determina spectatorii să vină într-un număr cât mai mare pe Ilie Oană, pentru a susține echipa! Biletele costă 15 lei la Tribuna 1 și 20 la Tribuna 0.

Comisarul nu va putea conta pe Aioani și Daniel Florea, ambii accidentați. Restul lotului este apt, întărit și pregătit pentru competiție. În încheiere îi urăm LA MULȚI ANI lui Cristi Cherchez, unul dintre cei mai iubiți jucători la Târgoviște, care își serbează ziua de naștere! Împreună spre victorie! Cu toții la meci! Hai Chindia!

BMG

Foto și video : AFC Chindia Oficial / Facebook

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media