ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia, a treia victorie în amicale !

Târgoviştenii s-au deplasat vineri la Buftea, pentru un joc de pregătire cu Conpet Ploieşti (Liga a III-a). Jucătorii lui Flavius Stoican s-au impus cu 3-1, bifând a treia victorie în meciurile de pregătire din această iarnă. În precedentele jocuri amicale, Chindia învinsese AS Albota (4-0) şi CSO Plopeni (3-1), ambele din Liga a III-a. Vremea le-a stricat din nou planurile dâmboviţenilor, care aveau programat pentru sâmbătă un nou test, cu FCM Târgovişte, programat la Izvorani. Cum în noaptea de vineri spre sâmbătă a nins abundent, terenul sintetic de la Izvorani a fost acoperit cu un strat gros de zăpadă, astfel că amicalul a picat. Lotul Chindiei va pleca marţi spre Antalya, via Istanbul, cu autocarul. Miercuri, târgoviştenii vor întâlni o echipă a clubului Galatasaray, într-un amical ce se va disputa, foarte probabil, la baza de pregătire a turcilor, Florya.

Conpet Ploiesti – Chindia Târgovişte 1-3 (1-1)

Au marcat Andi Stefan (min. 44), respectiv Verdeş (min. 5), Mihăescu (min. 64), Băluţă (min. 80).
Chindia: Perianu – Pătru, Rădoi, Mladen, Buşu – Honciu, Anton, Cherchez, Dobre – Radu, Verdeş. În repriza secundă au jucat Omuţ, Calu, Dinu, Morariu, Epure, Mihăescu, Petrea, Buşică, Şerban, Băluţă, Gavrilă şi Negoescu.

Conpet Ploiesti: Bica – Oae, Gh. Mihai, Badea, Stanca – Lică, Cioc, Maria, Manea, Dobrin. Au mai jucat Lixandru, Ruptureanu, Safta, Savu, Stăncescu, Georgescu, Dobrinoiu, Ciocâlteu, Sebi Petre si Gabriel Petre.

Foto: FC Chindia Târgovişte

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media