ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia a condus campioana, dar a cedat după pauză. Mergem înainte!

Chindia evoluează în etapa 4, contra campioanei României, CFR Cluj. Vremea este foarte bună pentru fotbal, 4000 de spectatori au venit să încurajeze echipa, spre obținerea punctelor de care au nevoie băieții lui Viorel Moldovan, care erau încrezători înainte de joc! Î În așteptarea fluierului de start, publicul începe să scandeze numele echipei, după care urmează o scandare între tribune, prima tribună strigând „Chindia” iar cea de-a doua răspunzând cu „Victorie”.

Formula alesă de Vio Moldovan este 4-2-3-1, căpitanul echipei fiind Cristi Cherchez, care revine în formula de start după ce a acumulat puține minute în primele jocuri. În minutul 3 mingea iese în afara suprafeței de joc, dar tușierul nu semnalează, CFR fiind aproape de a înscrie. În minutul 12 Novac primește cartonaș galben, după un fault de joc, deși ardelenii au procedat la fel, de două ori, fără a fi avertizați. Chindia nu scapă de arbitrajele imparțiale…Jocul este dominat de formația noastră și atacăm, susținuți de public. CFR nu-și găsește construcția. Martac trimite de la 35 de metri în minutul 21, după o acțiune de atac a echipei noastre, mingea trecând peste transversală. Yameogo s-a integrat bine în joc, contribuind la construcție. Cestor, fundașul stânga al CFR-ului, respinge aproape orice atac al echipei noastre pe partea sa. E minutul 25 și avem posesia, scorul rămâne neschimbat, ocaziile clare fiind inexistente. GOOOOOL Chindia!!!! Neicuțescu înscrie în minutul 27, după o centrare pe jos a lui Yameogo! Publicul e în delir! Liviu Mihai încearcă și el poarta în minutul 31! Continuăm să atacăm și să tragem la poarta lui Vâtcă, Cherchez caută la rândul lui golul în minutul 34. Păun trage spre poarta lui Aioani în minutul 42, bifând prima acțiune mai importantă a oaspeților. Arbitrajul irită tot mai mult publicul. CFR are o acțiune periculoasă cu un minut înainte de finalul primei reprize. E pauză, Chindia conduce cu 1-0.

1 pauză / 2 final

Începutul reprizei secunde aparține CFR-ului, care înscrie în minutul 49 prin Țucudean. Publicul reacționează și încurajează echipa noastră, care are nevoie de noi momente bune pentru a prelua conducerea pe tabelă. CFR are posesia după 7 minute scurse, continuând cu un joc tare, lovind în aceeași fază pe Cherchez șu Yameogo. Începem să amenințăm poarta lui Vâtcă, prin Yameogo. Arbitrul a scăpat total jocul de sub control, care dictează lovitură liberă pentru adversar, în loc să semnaleze henț și repunere pentru noi. Se joacă pe contre, atacăm prin Yameogo, Cherchez și Liviu Mihai, mai sunt 30 de minute de joc. Dumitrașcu este lovit fără minge în minutul 65, fără a se lua vreo decizie. Gol CFR, Păun înscrie în minutul 67 cu un șut puternic, la firul ierbii, din poziție centrală. Chindia rămâne în atac și caută egalarea, având posesia. CFR majorează scorul în minutul 73, prin Deac, care execută simplu cu poarta goală, după o acțiune în care apărarea noastră este surprinsă. Neguț trage în blocaj, ne apărăm sus, CFR așteptând posibilăți de contraatac. Florea face o fază foarte frumoasă, întorcându-l pe Vâtcă, dar ratează monumental, din 4 metri, în minutul 83. Deac înscrie pentru 4-1 în minutul 89, care va fi și scorul final. E final de meci, Chindia nu poate obține nici de această dată puncte, deși a condus la pauză și a dominat în câteva rânduri partida. Publicul aplaudă jucătorii, chiar dacă au fost învinși. Hai Chindia!

Chindia: Aioani / Martac, Dumitrașcu, Leca, Benga / Novac (Rață ’70), L Mihai / Yameogo Șerban ’76), Cherchez (cpt) (Florea ’70), Neguț / Neicuțescu. Antrenor: Viorel Moldovan.

CFR: Vâtcă, Butean, Cestor, Mureșan, Peteleu / Itu (Coimbra ’27), Hoban, Păun / Deac (cpt), Costache Petrilă ’86), Țucudean (Omrani ’65). Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitrii: George Cătălin Găman, A 1 – Radu Adrian Ghinguleac, A2 – Vladimir Urzică. Arbitru de rezervă: George Rădulescu. Observator joc: Valentin Mateescu. Observator arbitri: Adrian Vidan.

BMG

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media