ortooxacell kiss2022.gif Flax

BASCHET: CSM Târgovişte, victorioasă pe malul Dunării

 

Deplasarea de la Galaţi a fost una roditoare pentru campioana României de baschet feminin, CSM Târgovişte. Gruparea dâmboviţeană a obţinut la malul Dunării cea de-a treia victorie din campionat, după ce a învins echipa din localitate, Phoenix, cu scorul de 67-61. După succesul categoric cu Satu Mare, din etapa precedentă, târgoviştencele au început în forţă jocul de la Galaţi, iar primul sfert şi l-au adjudecat lejer, cu 24-13. Fetele lui Vasic şi-au mai arătat superiotatea în primele zece minute din repriza a doua (14-13), dar în schimb, au cedat în sferturile doi şi patru, în faţa Phoenix-ului (8-12, 21-23). Într-o dispută în care gruparea gălăţeană a opus o rezistenţă pe măsură, Donica Cosby a reprezentat principalul „motor” al CSM-ului la panoul advers. Jucătoarea americană s-a prezentat excepţional la Galaţi şi a marcat numai puţin de 25 de puncte, fiind cea mai eficientă marcatoare de pe teren. De partea cealaltă, cele mai multe reuşite au purtat semnătura Chrisstasiei Walter (19). În urma succesului, din etapa a 7-a, CSM se poziţionează pe locul 7 în LNBF, cu doar 9 puncte acumulate, la capătul a şase meciuri disputate. Săptămâna viitoare va fi una încărcată pentru târgoviştence, cu două meciuri pe care le va susţine pe teren propriu, împotriva lui Danzio Timişoara (4 noiembrie) şi rivalei ICIM Arad (7 noiembrie).

 

Phoenix Galaţi – CSM Târgovişte   61-67 (13-24, 12-8, 13-14, 23-21)

 

Phoenix: C. Rochel (9), M. Mckenzie (15), A. Frost (4), C. Walter (19), R. Filip (5), D. Fota, A, Creţu (7), B. Fota, B. Nini, M. Gelariu, H. Demeter (2), G. Necula. Antrenor: Eugenio Rodrigues.

 

CSM: A. Thomson (10), D. Cosby (25), T. Principe (6), T, Wampler (8), L. Toma (13), E. Williams, A. Orosz (1), A. Pop, R. Aşecu, A. Huţanu (4). Antrenor: Predrag Vasic.

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media