BASCHET: Be You 3×3 Chalenge 2019 la a 4-a ediție la Târgoviște!

Peste 30 de echipe din Marea Britanie, Bulgaria și România au participat la Be You 3×3 Challenge 2019 powered by Meda Park, care s-a desfășurat în perioada 19-21 iulie 2019, în Piața Tricolorului din Târgoviște, pe suprafețe speciale, omologate.

Baschetul la un singur panou, cu un număr redus la 3 componenți pe echipă, are o dezvoltare uriașă în toată lumea, fiind organizate anual campionate oficiale. Adrian Miloiu este cel care s-a luptat să aducă acest sport în Târgoviște, având un real succes!

Pe lângă meciurile desfășurate în cadrul turneului, au avut loc și demonstrații ale unor sportivi consacrați în domeniu, meciuri ale persoanelor cu handicap, ateliere pentru cei care sunt atrași de acest sport, indiferent de vârstă.

Categoriile MAN – OPEN și MAN – 18 au beneficiat de premii în bani, destul de consistente, pentru echipele situate pe primele 3 locuri, cât și diplome, cupe și medalii pentru ceilalți participanți. Sperăm că aceste evenimente se vor bucura de progres de la an la an, ca și competiții oficiale pe care să le urmărim, dar și in mijloc de recreere, mișcare și divertisment! Felicitări Be You!

 

BMG


Valeriana heidelbergcement
Paleologu
Iohanis


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro