AFC CHINDIA: S-au pus în vânzare abonamentele pentru restul returului și playout. Toate detaliile mai jos

 

Susținătorii Chindiei pot achiziționa de azi abonamente pentru restul campionatului, care va începe pe 02 februarie. Mai jos redăm integral comunicatul clubului, postat pe propria pagină:

“AFC Chindia Târgoviște pune în vânzare, de astăzi până joi, 30 ianuarie, abonamente pentru partea a doua a campionatului Ligii I (meciurile cu FC Botoșani și FC Voluntari + cele șapte de acasă din playout). Abonamentele se vor vinde doar la sediul clubului, Calea Domnească nr. 216, Târgoviște, de luni până vineri între orele 8 și 14.

Suporterii interesați sunt rugați să se prezinte la sediul clubului cu o copie a cărții de identitate, abonamentele fiind nominale.

Prețuri:

Tribuna 0 – 150 lei
Tribuna I – 120 lei
Tribuna a II-a – 100 lei

De săptămâna viitoare, veți putea achiziționa și bilete la primul meci oficial al roș-albaștrilor din 2020, cu FC Botoșani, pe 2 februarie ora 17.00 la Ploiești (Tribuna 0 – 20 lei, Tribuna I -0 15 lei, Tribuna a II-a 12 lei).”

Așa cum s-a menționat de fiecare dată, echipa are nevoie de aportul susținătorilor, care au fost în topul prezențelor din Liga 1 în anul 2019. E important să menținem aceste statistici, mai ales în această parte a campionatului, care necesită atenție, muncă și determinare deosebită! Hai Chindia!

BMG


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro