“Acum 21 de ani s-a putut! De ce nu și astăzi? Hai Chindia! – Jilăveanu crede în victorie!

Marian Jilăveanu, fostul atacant al Chindiei, a postat un mesaj în această dimineață, pe propria pagină, arătând că încă se gândește cu drag la echipa noastră. “Acum 21 de ani s-a putut! De ce nu și astăzi? Hai Chindia!!!” – au fost cuvintele celui care înscria pe Eugen Popescu împotriva lui Dinamo, aducând victoria Chindiei în fața celor 10.000 de spectatori prezenți la meci pe data de 07.03.1998.

“Arma secretă” a înscris în minutul 89, moment în care stadionul a “explodat”, reducând “câinii” veniți în deplasare în număr mare, la tăcere! Dinamo avea în primul 11 nume ca: Hâldan, Contra, Florentin Petre, Giani Kiriță, Mihalcea sau Daniel Rednic, în timp ce Chindia așeza următoare formulă: Stanciu (Diac ’48) / Becheanu, Țermure (cpt), Gâlmencea, , Bogoi / Mielușică, Dumitru (Jilăveanu ’59), Stoica, Ceaușu / Priseceanu (C. Dinu ’67), Negru.

O victorie mare pentru Chindia, care învingea o echipă de tradiție din fotbalul românesc, fiind recunoscută pentru faptul că ceda greu puncte pe Eugen Popescu, dovedindu-se un adversar greu pentru oricine.

Avem nevoie de o altă victorie azi, statistica nu e prea bună…Avem nevoie de o descătușare, de a scăpa de “plumbul” ultimului loc. Să fim și azi aceeași 10.000. Să batem, fie și cu un gol în minutul 89…AZI, PE ILIE OANĂ, CHINDIA – DINAMO, DE LA 19:30!

Hai Chindia! Suntem lângă voi!

BMG

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro