ortooxacell kiss2022.gif Flax

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 03 – 09 august 2020

În perioada 03 – 09 august 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 90 evenimente: 8 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), 47 incendii de vegetație, 9 acţiuni pentru asigurare zonă, 13 acţiuni pentru asistenţă persoane, o misiune pirotehnică şi 12 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (3 salvări animale, 4 deblocări de ușă, 4 degajări copaci căzuți pe carosabil și o salvare persoană rămasă blocată în nămol). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit, în această perioadă, la 219 cazuri medicale.
Personalul Inspecţiei de Prevenire a efectuat 4 controale pe linia situațiilor de urgență (la unități de turism) și 4 controale de autorizare privind securitatea la incendiu (două la unități de productie/depozitare, două la unități de turism). De asemenea, au mai fost desfășurate 5 activități (în comun cu IPJ/DSVSA/ITM) privind măsurile care trebuie adoptate pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2 la obiective cu afluență mare de public (supermarket-uri). S-au aplicat 9 sancțiuni contravenționale principale (9 avertismente). Nu au fost aplicate sancțiuni complementare.
A fost emisă o autorizație de securitate la incendiu (pentru instalatie de detectie, semnalizare si alarmare incendiu la o unitate de turism) și două avize de securitate la incendiu (clădiri de productie/depozitare).
În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița a executat misiuni pentru: transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, în sprijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și personalului care a participat la misiunile de transport.
COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE ISU DÂMBOVIŢA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media