Achiziționează și tu tichete virtuale la meciurile Chindiei cu CFR Cluj și Botoșani! Revenim pe Ilie Oană!

 

Conducerea Chindiei a avut o idee foarte bună, punând la dispoziție bilete online, chiar dacă susținătorii nu pot fi prezenți fizic în tribune!

“Pandemia generată de virusul Sars COV-2 a privat sportul rege – fotbalul, de prezența fanilor în tribune, de susținerea lor morală și financiară prin participarea lor la evoluțiile echipei noastre. Cu speranța că în curând suporterii vor fi din nou alături de noi, pentru cei care vor și țin să susțină echipa noastră, chiar dacă porțile Stadionului Ilie Oană din Ploiești rămân închise, pot achiziționa bilete virtuale.” – AFC Chindia

Fanii au fost receptivi și deja au început să achite bilete virtuale la meciurile cu CFR și Botoșani, programate pe 1, respectiv 4 februarie! Mai multe cluburi din țară au recurs la o astfel de acțiune, punând la dispoziție bilete și abonamente, fiind afectate financiar, având în faptul că spectatorii nu au acces la meciuri, deși în multe alte țări se desfășoară competiții cu public, evident la o capacitate redusă și respectând normele impuse…

Clubul are nevoie de noi și trebuie să-i oferim sprijinul necesar, moral și financiar, prin aceste tichete, care au valoare de 5 lei și pot fi achiziționate într-un număr nelimitat!
Atașăm linkurile de unde puteți comanda aceste tichete, cu mențiunea că puteți distribui informația și altor iubitori al fotbalului, ai Chindiei:

Chindia – CFR (1 februarie)
https://www.myticket.ro/evenimente/7195/afc-chindia-targoviste-cfr-cluj-1-februarie-2021-stadion-ilie-oana-ploiesti-ploiesti.html

Chindia – Botoșani (4 februarie)
https://www.myticket.ro/evenimente/7201/afc-chindia-targoviste-fc-botosani-4-februarie-2021-stadion-ilie-oana-ploiesti-ploiesti.html

O veste excelentă pentru Chindia!

Tărgoviștenii vor reveni pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, după ce a fost nevoiți să evolueze în meciurile considerate acasă la Giurgiu sau Buftea. Deși nu e Eugen Popescu, stadionul petroliștilor e considerat cea de-a doua casă a târgoviștenilor, până la finalizarea lucrărilor de làngă Curtea Domnească, având în vedere numărul relativ mare de meciuri pe care echipa noastră le-a disputat acolo de la reîntoarcerea în primul eșalon fotbalistic!

Să le urăm succes băieților noștri în meciul pe care-l vor disputa mâine în deplasare, cu Hermannstadt, echipă care ocupă ultimul loc, cu 7 înfrângeri, 3 remize și o victorie în ultimele 11 meciuri, fără a include meciul din cupă , pierdut chiar în față Chindiei!

Felicitări încă o dată celor care au ținut să le facă o vizită jucătorilor la unul din antrenamentele premergătoare acestui joc! Acțiunea trebuie repetată, ținând cont de dispozițiile autorităților. Împreună vom fi și mai puternici! Hai Chindia!

Foto:
AFC Chindia Oficial
Mihai Tobo

BMG

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro