Vrei să fii plătit în euro? Iată ce joburi oferă europenii

Chiar dacă sunt destule ţări din spaţiul economic european care au introdus interdicţii pe piaţa muncii pentru românii, sunt şi câteva care ne aşteaptă cu braţele deschise şi pe bani mulţi. E adevărat că trebuie îndeplinite şi anumite condiţii, dar câştigurile sunt extrem de atractive. În acest moment oferta, care se adresează şi dâmboviţenilor, cuprinde locuri de muncă în Danemarca, Belgia şi Norvegia. Iată ce caută europenii prin reţeau Eures.

Stagiar – lucrător calificat în ferme de creştere a animalelor, sere, ferme de cultivare legume şi fructe – 25 de posturi în Daneramca. Se oferă aproape 1260 de euro pe lună, din care se scad contribuţia socială, chiria şi impozitul. Locurile se adresează tinerilor absolvenţi de liceu agricol sau facultate de profil, care au terminat studiile cu cel mult un an în urmă. Carnetul de conducere şi experienţă în condusul tractorului reprezintă un avantaj. De asemenea, cei interesaţi trebuie să ştie limba engleză la nivel avansat. Oferta este valabilă până la 1 martie anul curent.

Asistent medical – 5 posturi în Belgia. Candidaţii trebuie să aibă  calificare profesională de asistent medical. Diploma obţinută la obsolvirea unui liceu sau facultate din domeniu. Aplicantul trebuie să aibă număr de înregistrare la colegiul Asistenţilor Medicali. În plus trebuie să vorbească fluent limba franceză. Salariul este în  primul an lucrat: 2.142,16 euro brut /lună, (13 euro brut /oră), adică 25.705,98 euro brut/an. Oferta belgienilor este valabilă până pe 31 martie 2012.

Ghid turistic – 250 de posturi în Norvegia. La aplicare Candidaţii cu studii superioare (minim un an la nivel de Universitate), vor avea prioritate. Norvegienii caută europenii care să ştie engleză fluent,g , spaniolă, italiană, franceză, chineză sau rusă (B2 până la C2 în conformitate cu nivelurile europene de limbă). Ghizii vor câştiga 18 euro pe oră, iar 16 ianuarie este data limită pentru depunerea aplicaţiei. 

Bucătar Sushi – 1 post în Norvegia. Un job bine plătit cu aproximativ 57.000 de euro pe an! E nevoie, însă, de minim 3 ani experienţă în prepararea produselor sushi. Preferabil studii de specialitate. Aplicantul trebuie să ştie limba engleză, o limbă scandinavă sau japoneza.

 

 


Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro