Valentin suferă de o formă rară de cancer! Familia încearcă să facă rost de bani pentru a fi salvat de medicii italieni!

Valentin Vîrlan are 12 ani şi suferă de o maladie cumplită şi rar întâlnită. În luna februarie a acestui an, din cauza unei tuse puternice a ajuns în faţa medicilor. După o serie de analize şi investigaţii medicale, diagnosticul a fost unul crunt: Carcinom Slab Diferenţiat de tip Limfoepitelial Mediastin. Copilul are o tumoră care se întinde pe o parte din inimă şi pe un plămân. Deşi medicii s-au ferit să-l opereze, un doctor s-a încumetat să-i facă anestezie şi să-i scoată tumora, însă, a recidivat în doar câteva zile, la dimensiuni mult mai mari. De atunci, copilul a făcut cure repetate de citostatice şi se simte din ce în ce mai rău.

Este slăbit, se simte rău, are stări de vomă şi de la tratament îi ies mereu afte în gură. De la chimioterapia pe care o face în prezent, aftele îi ies în gât şi pe stomac. Mi-a spus că nu mai vrea să mai trăiască...”, spune îndurerată mama lui Valentin, Larisa Vîrlan.

Femeia şi-a crescut băiatul singură, încă de la naştere, singurul sprijin fiind bunica maternă a copilului, care imploră oamenii cu suflet să îi salveze nepotul. „Mă rog la Dumnezeu să ia zilele mele şi să i le dea copilului… Plâng în fiecare noapte. Din februarie şi până acum cred că mi s-a dus un sfert din viaţă, cât sufăr pentru copilul meu.”, declară cu lacrimi în ochi Elena Vîrlan, bunica lui Valentin. Medicii din România nu i-au dat băiatului şanse nici măcar 1%.

Salvarea vine, însă, din Italia, unde Valentin poate face un tratament de imuno-terapie. Pentru că tumora este şi pe inimă, nu poate fi operat, cancerul care îl macină fiind extrem de rar. Tratamentul în Italia costă, însă, 50 000 de euro, bani pe care familia micuţului nu îi are. De aceea, mama şi bunica fac apel la oamenii cu suflet pentru a-i da copilului o şansă la o viaţă normală. Orice sumă contează!

VÎRLAN LARISA PETRUŢA EUR: RO90BTRLEURCRT0420609701 RON: RO43BTRLRONCRT0420609701

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro