Valea Voievozilor, fără gaze! Furnizorul nu s-a sinchisit să anunţe

Zeci de locuinţe din Valea Voievozilor sunt, de mai multe ore, fără alimenatre cu gaze naturale. Conform dispecerului de serviciu de la deranjamente, întreruperea s-ar datora unei avarii la o staţie Petrom. Şi cum la noi ai dreptul de a plăti factura şi cam atât, avarile accidentale nu sunt anunţate de furnizorul de servicii, deşi judeţul are, slavă Domnului, mijloace de informare în masă. Oamenii au înroşit linia de deranjamente în speranţa că vor afla ce se întâmplă şi că vor rezolva ceva. Însă cel mai optimist termen, avansat de dispecer, este că reluarea furnizării s-ar putea face vineri, 17 august, după prânz.

Am încercat şi noi să aflăm câteva date despre problemă, dar când am pronunţat cuvântul presă, ni s-a oferit un alt număr de telefon de la o persoană, cică,  abilitată să vorbească cu jurnaliştii. Cum era de aşteptat, la respectivul număr nu răspunde nimeni. Adică ce să înţelegem? Că în ditamai firma nu are nimeni asftel de abilităţi?

Mai importante decât abilităţile de comunicare cu presa ar fi cele de comunicare cu proprii clienţi. Dar după cum se desfăşoară lucrurile, e clar că nici asemenea aptitudini nu are nimeni din GDF Suez.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro