Citiţi povestea copiilor care trăiesc din mila celorlalţi. Şi ajutaţi-i!

La un moment dat, acesta a făcut o criză de coloană, a fost luat de ambulanţă şi dus la Bucureşti pentru internare, dardin lipsa banilor nu a putut fi operat. I s-a făcut tratament şi a fost trimis acasă. “Toate aceste lucruri se datorează faptului că el a exercitat o muncă mai mare, peste puterile lui, care o făcea pentru mine, cât şi pentru copiii noştri. Zi de zi alerga după fiare vechi şi căra cu spatele, iar cu banii pe care îi strângea cumpăra mâncare şi eram mult mai bine. De când s-a îmbolnăvit, totul s-a schimbat, iar fetele nu s-au mai putut duce la şcoală în fiecare zi. Acum eu alerg prin oraş cu speraţa că voi găsi bidoane ca să pot să le vând şi să pot cumpăra mâncare la copii. Locuim cu toţii într-o cameră de liceu şi încercăm să le facem copiilor viaţa mai plăcută şi să nu simtă greutăţile prin care trecem”, spune Elena Ciobu.

 

 

 

Familia Gheorghe este formată din cinci membri: trei copii şi doi adulţi. Cei trei copii: Rodica, în vârstă de 5 ani, Sorina, de numai doi anişori, Nicoleta, în vârstă de un an şi părinţii lor, Marius şi Denisa, supravieţuiesc doar cu 240 de lei pe lună. Soţul nu are un loc stabil de muncă, ci lucrează cu ziua, ca zugrav, pe timp de vară. Iarna, însă, lucrurile stau foarte rău, pentru că cei mici nu au haine adecvate, iar despre un brad sau alte lucruri nici nu mai poate fi vorba. Fetiţa cea mare, Rodicuţa, se întreabă déjà dacă Moşul va trece şi pe la ea în acest an, mai ales că déjà i-a scris acestuia ce-şi doreşte.

Dacă vrei să ajuţi, poţi dona îmbrăcăminte, încălţăminte sau dulciuri, direct la Pizzeria Alexo, de pe Calea Domnească, sau ne poţi contacta pe adresa de mail al redacţiei: [email protected]

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro