Termica Târgovişte face probe pentru reluarea furnizării agentului termic

După aproximativ o jumătate de an, târgoviştenii racordaţi la Termica vor avea apă caldă şi căldură. Termica a efectuat zilele trecute probe cu apă rece pentru verificarea traseelor şi a situaţiei la instalaţiile abonaţilor, după ce a rebranşat la energie electrică punctele termice. Unele fuseseră debranşate în urma datoriilor societăţii. Conform conducerii Termica, va mai dura câteva zile până la pornirea şi stabilizarea sistemului, Termica putând, la jumătatea săptămânii viitoare, să furnizeze apă caldă şi agent termic, dacă va primi gaz.

În paralel, comisia condusă de viceprimarul Ion Ţuţuianu discută condiţiile de eşalonare  a datoriilor către Distrigaz, dar şi către bugetul de stat, în valoare de aproximativ 17 milioane. Săptămâna trecută, consiliul local al municipiului a decis majorarea capitalului social al Termica cu suma de 3,9 milioane, la care se adaugă 1,5 milioane alocaţi la ultima rectificare bugetară a guvernului. Soluţia este una provizorie, pentru asigurarea agentului termic în această iarnă. Toţi factorii decizionali recunosc că Termica nu mai poate funcţiona cu pierderile pe care le înregistrează în prezent, de aceea nu a fost abandonată nici soluţia centralelor în condensare propusă de executivul primăriei, urmând a se găsi posibilităţi de funcţionare complementară a celor două sisteme.


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca