TÂRGOVIŞTE: Şase posturi disponibile la Regata! Vezi ce job ţi se potriveşte

Doreşti un loc de muncă bine plătit şi  cu oportunităţi de dezvoltare profesională? Regata SRL angajează persoane cu sau fără experienţă  pe următoarele posturi:
  Specialist achizitii import si intern
 Specialist marketing
Analist recrutare
Operator facturare
Responsabil mediu si SSM
Stivuitorist
Cv-urile  se  depun  la  sediul  firmei Regata  din Târgovişte,  strada  Laminorului,  nr.  65  sau  prin  e-mail  la  [email protected] 
Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “TÂRGOVIŞTE: Şase posturi disponibile la Regata! Vezi ce job ţi se potriveşte

 • 15 noiembrie 2016 at 21:46
  Permalink

  Iti dau perfecta dreptate si noi traim aceste traume groaznice cu acest individ foarte periculos care urmareste distrugerea si falimentarea acestei firme, care cineva a depus eforturi puternice ca sa o extinda si sa devina puternica, din aceasta firma foarte mult personal si-au crescut copii si s-au intretinut. Acum a venit acest tradator sa ne lasa pe drumuri, pentru aces lucru vom lupta! Traiasca REGATA!

  Reply
 • 6 noiembrie 2015 at 15:05
  Permalink

  Sunt un fost angajat al acestei firme in care am pastorit pret de cativa ani buni. Am un mesaj catre cei care doresc sa se duca la aceasta firma: Oameni buni aveti mare grija e ce mai proasta experienta pe care o ve-ti avea angajandu-va acolo. Oamenii de la conducere sunt praf, ma refer la patronat. Pe langa ei s-a aciuat un tip de prin moldova care este un habarnabist inascut de o rautate prin lipsa de inteligenta ingrozitoare. O sa fi-ti obligati sa inghititi tot felul de mizerii si umilinta de toate felurile la orice ora din zi si din noapte din partea lor. De ce credeti voi ca sunt atatea locuri disponibile??? Pentru ca lumea PLEACA nesuportand prostia mancatoria si prostul gust.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro