Spectacolul umanitar “Elevii ajută elevi”, un succes (FOTO)

Astăzi, s-a desfășurat la Teatrul Municipal, spectacolul umanitar devenit deja tradiție, “Elevii ajută elevi”. Elevii Școlii Gimnaziale Mihai Viteazul Târgoviște, alături de colegii lor de la Liceul Tehnologic Nicolae Cioranescu și invitați de la Școala Gimnazială Coresi au prezentat momente cultural-artistice diversificate : muzică, dans, pantomimă, teatru și poezie.

Această activitate a fost sprijinită de părinți, bunici ai elevilor, care s-au implicat în susținerea unei cauze nobile.

Sala teatrului a fost plină cu elevi, profesori de la toate școlile implicate în proiect, părinți, bunici, iar organizatorii mulțumiți că s-au strâns ceva bănuți, din cei 5 lei, cât a costat un bilet, pentru scopul spectacolului, susținerea unor elevi cu rezultate bune, dar posibilități financiare reduse, de la Școala Mihai Viteazul.

Așa cum spune profesoara de muzică Mihaela Bulgăre, implicată în proiectul din care face parte campania de astăzi, cel mai important lucru a fost faptul că oamenii au răspuns invitației și au fost prezenți la eveniment, pentru a oferit o mână de ajutor copiilor care au nevoie de ea.

umanitar spetacol (2) umanitar spetacol (3) umanitar spetacol (4) umanitar spetacol (5) umanitar spetacol (6) umanitar spetacol (7) umanitar spetacol (8) umanitar spetacol (9) umanitar spetacol (10) umanitar spetacol (11)

 

foto: Mihaela Bulgăre

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro