Spectacol de teatru, caritabil, pentru bolnavii Secţie de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Judeţean

În luna cadourilor, cele mai frumoase gesturi sunt cele de suflet! Teatrul Municipal Tony Bulandra, în colaborare cu televiziunea regională MDI TV vă invită la un spectacol de teatru inedit în data de 9 decembrie, începând cu ora 19, când se va pune în scenă „Visul unei nopţi de iarnă”. Iubitorii de teatru se pot bucura de o reprezentare pe care românii o cunosc foarte bine, întrucât a fost interpretată de Florin Piersic în nenumărate rânduri. De această dată, distribuţia este realizată de actorii târgovişteni, iar Liviu Cheloiu va fi cel care va da viaţă personajului principal. Invitaţia la teatru este urmată şi de un apel umanitar, în vederea strângerii de fonduri pentru bolnavii cronici.

„Rolul teatrului nu este acela de a face divertisment în mod obligatoriu şi de a face profit. Rolul teatrului este de a educa, dar şi de a atrage atenţia asupra problemelor din societate.” a spus directorul Teatrului Municipal Tony Bulandra, MC Ranin.

Fondurile strânse vor fi folosite pentru îngrijirea trupească şi sufletească a bolnavilor din Secţia de Îngrijiri Paliative a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Această secţie a fost realizată în urmă cu un an tot cu ajutorul oamenilor cu suflet. În continuare este nevoie de susţinerea noastră pentru ca în secţie bolnavii să beneficieze de cele mai bune condiţii. Aici activează doi medici de specialitate, 11 asistenţi, 8 infirmiere, un asistent social, un psiholog şi un cleric, de orice confesiune religioasă. Compartimentul are o capacitate de doar 15 locuri, toate ocupate în permanenţă, prin rotaţia pacienţilor. Haideţi să rădem împreună la comedia „Visul unei nopţi de iarnă”, iar bucuria noastră să ajungă la cei aflaţi în suferinţă! Nu ei au ales să fie aşa, dar noi putem alege să le fie mai bine! Dacă în fiecare zi faci o faptă bună şi ţie îţi va fi puţin mai bine!

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro