Scrisoare deschisă! Doamna director Dana Mircea din Pucioasa se luptă cu o boală crâncenă și are nevoie de ajutorul vostru!

“Dragi OAMENI buni, cunoscuţi sau mai puţin cunoscuţi!

Eu sunt Aurora Zamfir şi predau limba română la Şcoala “Mihai Viteazul” din Pucioasa, Şcoala Nr.1, aşa cum mai este ea cunoscută.

Îndrăznesc să vă contactez pentru a dovedi împreună ce înseamnă să fii OM, pentru a demonstra că încă mai există OAMENI în jurul nostru, OAMENI solidari, cu suflet şi cu credinţă:

     Bănuiesc că aţi aflat vestea tulburătoare despre colega şi prietena noastră, profesoara iubită şi respectată, directoarea Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu” din Pucioasa, domnişoara Dana Mircea. Dacă încă nu ştiţi, aflaţi că se luptă cu o boală urâtă şi insistentă, care nu-i dă pace, dar pe care vrea s-o învingă.

Dana este o mare luptătoare şi crede cu tot sufletul ei minunat că va câştiga! Iar dacă Dana simte aşa, cum să nu fim aliaţii ei?

 

Am acceptul acestei minunate doamne să fac public anunţul de faţă, iar toţi cei cu suflet şi cu credinţă sunteţi invitaţi să-i fiţi aproape! Haideţi să facem un front comun şi să dăm o mână de ajutor, pentru că bătălia psihologică este deja câştigată, dar cea materială are nevoie de sprijin! Domnişoara directoare este convinsă că se va face bine, dar are nevoie de tratament, iar tratamentul înseamnă bani. Mulţi bani”.

 

Dacă doriţi să vă aliaţi în lupta contra cancerului, iată care sunt detaliile contului (în lei) în care puteţi să depuneţi orice sumă, oricât de mică ar fi:

 

Banca Transilvania

RO42BTRL01601201E16079XX

Titularul contului: Mircea Daniela

 

Dana ne mulţumeşte şi ne îmbrăţişează!

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro