Rotaract Târgoviște, spectacol-eveniment pentru copiii instituționalizați!

Clubul Rotaract Târgoviște, club partener și sponsorizat de Rotary Târgoviște, a organizat vineri, 14.04.2017, un spectacol-eveniment dedicat copiilor instituționalizați. Spunem eveniment pentru ca face parte dintr-o înșiruire de proiecte sustenabile, în sensul de efect durabil realizat cu resurse la îndemână și puțin costisitoare, pentru comunitatea noastră și nevoile generațiilor următoare.

Spectacolul în sine, unul bogat în surprize, momente haioase, baloane și confetii, a avut menirea de a aduce un strop de fericire și zâmbete pe chipurile copiilor în preajma Sărbătorilor Pascale. Amfitrioni a fost Zâna Primăvară – Ionela Oncioiu membru Rotaract Târgoviște, și Aiurel – Dan Puiu Nedelcu animator socio-educativ care au încântat audiența cu jocuri, concursuri, cântece și dansuri specifice vârstei.

Pe scena au urcat și tineri artiști care au îmbrățișat inițiativa clubului și scopul de fond al evenimentului, acela de a implemanta și a creea o dorință de cultură și de a atrage către instituțiile de cultură acea categorie socială căreia nu trebuie refuzat dreptul la dezvoltare și integrare socială. Momentele artistice au avut caracter muzical și plastic : LORELAI (Alberta Mosnegutu) – interpretare muzicală, Mihai Lorin Stănescu – interpretare muzicala, Andreea Ionică – artist plastic, tehnica glitter(sclipici).


“Noi, membrii Clubului Rotaract Târgoviște, ne identificăm în general și cu precădere în aceste proiecte sustenabile pentru comunitate cu un grup menit să se implice tinerii în activități constructive din care pot învăța la orice pas câte ceva ajutând în același timp societatea din care fac parte și ne dorim să ne implicăm adânc în nevoile și atributele societății noastre. Acest eveniment este parte din obiectivul nostru de a insufla tinerilor din grupuri sociale care sunt supuse riscului de marginalizare socială, în speță copiii aflați în sistemul de stat de protecție a copilului, o stare de siguranta in ceea ce priveste egalitatea de drepturi , dreptul la integritate si dreptul la educatie, și în același timp încercarea de a educa dorința acestor tineri pentru cultură. Nu întamplător ne-am îndreptat către o instituție de cultură, Teatrul Tony Bulandra Târgoviște, care a răspuns promt și pozitiv solicitării noastre pentru a găzdui acest eveniment. Aceeași recunoaștere o adresăm și Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița. Dorim să transmitem mulțumiri publice acelor persoane care au facut posibil acest eveniment, domnului Mc Ranin – Director TTB, doamnei Cristiana Bucur – Director General DGASPC, clubuluipartener și sponsor Rotary Târgoviște, în egală măsură personalului din cadrul celor două instituții partenere în acest proiect și artiștilor ce ne-au onorat cu prezența lor pe scena.” – Echipa Rotaract Târgoviște.

La eveniment au participat membrii clubului Rotaract Târgoviște, personal însoțitor pentru minori din cadrul DGASPC Dâmbovița și membri ai clubului partener Rotary Târgoviște.

Despre Rotaract Târgoviște.

Clubul Rotaract Târgoviște, club partener și sponsorizat de Rotary Târgoviște, este parte a unui program internațional al Rotary Internaţional dedicat tinerilor care doresc să se implice activ în viața comunității din care fac parte prin desfășurarea și organizarea de activități și proiecte socio-culturale și de dezvoltare profesională, totodată cu scopul de a promova spiritul rotaractian, de a ajuta la dezvoltarea comunităților si de a susține elitele.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca