Primul pas pentru “Speranţa unui vis”, proiectul care vrea să promoveze Târgoviştea peste hotare

Solicitările repetate ale târgovişteanului Adrian Melicovici către consilierii locali şi oamenii politici dâmboviţeni de a prini sprijin pentru a demara proiectul Speranţa unui vis ar putea da roade. Asta după ce, la ultima şedinţă de consiliu local, care a durat mai bine de şapte ore, scriitorul a făcut o interpelare, expunându-şi proiectul şi solicitarea de sprijin. De asemenea, fiecare consilier a primit câte o copie cu precizări sumare despre proiect, iar târgovişteanul a fost solicitat de către consilieri, prin vocea lui Gabriel Cioacă, să facă un proiect care să fie prezentat comisie de cultură şi apoi trecut pe ordinea de zi. Melicovici spune că şi edilul oraşului, Gabriel Boriga, a declarat în conferinţele de presă anterioare că cererea pentru aprobarea proiectului său se află la mapă şi îşi aşteaptă rândul pentru a intra pe ordinea de zi.

Târgovişteanul speră ca reprezentanţii târgoviştenilor în consiliul local să să se convingă de faptul că Speranţa unui vis este un proiect valoros pentru oraşul lor, care va duce numele Vechii Cetăţi de Scaun în toată lumea.

Prin proiectul cultural Speranţa unui vis, Adrian Melicovivi şi-a propus să ajungă, pe jos, până în Italia, pe drum urmând să promoveze Târgoviştea, iar la finalul călătoriei să scrie o carte despre această experienţă inedită. Pentru acest lucru are nevoie, însă, de 3500 de euro şi o maşină de motorizare, pe care le-a și solicitat, prin intermediul oficialităților și al presei.

https://www.gazetadambovitei.ro/social/306-altele/4546-adrian-melicovici-este-curtat-s-promoveze-prin-sperana-unui-vis-un-alt-ora-decat-targovite


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro