Polițiștii vor,,schimbarea uniformei, pentru că este incomodă și proastă calitativ, pornind de la încălțăminte până la caschetă’’

Chiar dacă polițiștii participă în aceste zile, alături de celelalte categorii de salariați din sistemul bugetar, la acțiunile de protest și de pichetare a principalelor ministere din cauza înghețării salariilor, liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan recunoaște că pe linia dotărilor s-au făcut câțiva pași importanți în sistemul polițienesc.

Oamenii legii au primit mașini destul de multe, parcul auto fiind în mare parte înnoit , iar polițiștii din stradă au primit și armament nou, respectiv pistoale Beretta. În opinia liderului de sindicat, Florin Bălan marea problemă a polițiștilor este uniforma și în mod special cascheta, care este în momentul de față un accesoriu depășit  pentru un stat membru al Uniunii Europene.

,,La Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița avem o activitate bună pe linia dotării în sensul că s-a primit un număr foarte mare de autoturisme, peste 100,  s-a primit și armament, respectiv pistoale Beretta pentru cei care lucrează în stradă, dar așteptăm din partea Ministerului de Interne schimbarea uniformei, pentru că este și incomodă și proastă calitativ pornind de la încălțăminte până la caschetă.

Nicăieri în lume, poate prin țările foste comuniste, poate prin Rusia, să mai existe caschetă la Poliție, în stradă. Nimeni nu mai poartă caschetă. Nu mai vorbim de echipament, nu poți să te îmbraci la cravată și  sacou și să alergi după infractori sau în pantofi… să mergi pe câmp’’, a declarat liderul de sindicat al  polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro