Persoanele cu handicap nu au acces pe ușa din față, în centrul specializat inaugurat de Dragnea!

Inaugurare importantă astăzi în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița.  Este vorba de Centrul Multifuncţional de Resurse şi Servicii pentru Adulţi cu Handicap, instituţie ce funcţionează în cadrul D.G.A.S.P.C. Obiectivul este cu atât mai important cu cât numărul de persoane cu dizabilități și handicap din județ pare a fi în creștere.  Reabilitarea clădirii a făcut obiectul unui proiect cu finanțare europeană în valoare de peste 2,8 milioane de lei, semnat în luna mai 2011, și a constat în modernizare, extindere și asigurarea dotărilor necesare. Centrul va cuprinde un serviciu de evaluare complexă a persoanelor adulte, secretariatul comisiei persoanelor cu handicap,  un birou de îngrijire tip rezidențial pentru adulți, dar și un birou de prestații sociale.

Panglica  obiectivului a fost tăiată de vicepremierul Liviu Dragnea, președintele CJD Adrian Țuțuianu, IPS Nifon Mihăiță, Arhiepiscopul Târgoviștei și deputatul Ionuț Săvoiu.

Din păcate nimeni nu a sesizat că obiectivul generic denumit Centrul Multifuncţional de Resurse şi Servicii pentru Adulţi cu Handicap nu are, la intrarea principală, banala rampă pentru persoane cu handicap care este obligatorie în cazul tuturor instituțiilor publice. Există o asemenea rampă undeva în spatele clădirii. Totuși, considerăm că aceste persoane, în ciuda problemelor de sănătate, merită să intre în centru pe aceeași ușa pe care au intrat astăzi oficialii județului și ai țării. Poate că după apelul nostru, se vor găsi soluții și pentru ca persoanele adulte cu handicap să intre pe ușa din față în clădirea care le e dedicată.

inaugurare-centru-adulti-handicap-targoviste2 inaugurare-centru-adulti-handicap-targoviste1

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 7 ganduri despre “Persoanele cu handicap nu au acces pe ușa din față, în centrul specializat inaugurat de Dragnea!

 • 4 octombrie 2014 at 16:30
  Permalink

  Acesta este unul din proiectele sprijinite de Elena Udrea, PSD-ul NU a fost CAPABIL sa instaleze la intrare o rampa pentru persoanele cu handicap care este obligatorie în cazul tuturor instituțiilor publice.RUSINE!!!!!!! De fapt , este o NESIMTIRE ati instalat rampa undeva in spatele cladirii, asa va arati respectul fata de oamenii care v’au acordat voturi .Respectul- cuvant strain voua si liderului vostru Victor Viorel Ponta care este preocupat de binele lui, sa profite de oportunitatile functiei cat mai mult, dar de tara nici gand.

  Reply
 • 4 octombrie 2014 at 14:56
  Permalink

  Acesta este unul din proiectele sprijinite de Elena Udrea, PSD-ul NU a fost CAPABIL sa instaleze la intrare o rampa pentru persoanele cu handicap care este obligatorie în cazul tuturor instituțiilor publice.RUSINE!!!!!!! De fapt , este o NESIMTIRE ati instalat rampa undeva in spatele cladirii, asa va arati respectul fata de oamenii care v’au acordat voturi .Respectul- cuvant strain voua si liderului vostru Victor Viorel Ponta care este preocupat de binele lui, sa profite de oportunitatile functiei cat mai mult, dar de tara nici gand. Asta promoveaza PONTA : NESIMTIREA, RUSINEA SI HOTIA!!!!!!

  Reply
 • 28 septembrie 2014 at 15:49
  Permalink

  nu pe intrarea principala intra persoana cu handicap sau fara handicap.persoana care are nevvoie merge la biroul necesar.acolo are sau rampa necesara?

  Reply
 • 28 septembrie 2014 at 9:42
  Permalink

  Pe Dragnea, Tutuianu si ceilalti ii inteleg(!?), sunt oameni politici condusi de un singur tel, capitalul politic, dar IPS Nifon cum de nu a sesizat? In Romania, preotii, au devenit instrmente in mana politicienilor, iar celor sceptici le reamintesc un adevar: doar OMUL SFINTESTE LOCUL , prin ceea ce poate face si nimeni altcineva…

  Reply
 • 27 septembrie 2014 at 17:34
  Permalink

  La fel am ramas dupa atatia ani .Si nu cred ca ne mai schimbam .Ar fi trebuit pus Dragnea intr-un scaun rulant si pus sa intre in instituie nu sa taie panglica .

  Reply
 • 26 septembrie 2014 at 23:56
  Permalink

  Bravo Gazeta…..Tutuianu ăsta este în stare de orice….ochii pe ei pe politicienii mizerabili.

  Reply
 • 26 septembrie 2014 at 19:47
  Permalink

  asa sunt romanii: banii sa iasa, in rest nu mai conteaza nimic.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro