Pentru unii dintre copii Moş Crăciun nu există! Citeşte-le povestea şi fii tu Moşu lor

Până pe 19 decembrie puteţi participa la campania umanitară denumită “Crăciunul este pentru toţi”, în cadrul căreia târgoviştenii pot ajuta 22 de copii cu vârste cuprinse între 1 şi 16 ani, care nu l-au cunoscut până acum pe Moşul. Pizzeria Alexo Târgovişte şi Gazeta Dâmboviţei mulţumeşte tuturor celor ce au ajutat până acum şi aşteaptă în continuare donaţiile dumneavoastră, la terasa Alexo de pe Calea Domnească. Aşa cum vă promiteam continuăm poveştile copiilor care au nevoie să descopere bucuria  Crăciunului.
Familia Tătuţă trăieşte cu doar 42 de lei pe lună, banii respectivi fiind, de fapt, alocaţia copilului, Silviu, în vârstă de 7 ani. Părinţii lui Silviu, Claudia şi Iulian, încearcă să suplinească veniturile familiei cu ceea ce obţin duminica, în târg, din vânzarea obiectelor pe care le găsesc prin gunoaie. Silviu este în clasa I şi, cu toate că are note foarte bune, nu l-a întâlnit niciodată pe Moşul şi nici brad de Crăciun nu a avut, pe care să-l poată împodobi alături de familia lui.

Familia Nica este format din trei adulţi şi un nepoţel: Emanuel, care are doar 3 anişori. Aceştia încearcă să supravieţuiească în fiecare lună cu banii obţinuţi din portrete şi picturi şi din alocaţia copiiilor.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro