OPORTUNITATE: Carpatcement angajează 24 de absolvenți de liceu pentru ucenicie

Carpatcement caută 24 de tineri absolvenți de liceu pentru a demara Programul de formare profesională prin ucenicie. Cu sau fără diplomă de Bac, echipa de profesioniști Carpatcement va iniția tinerii începători în toate activitățile necesare sectorului de producție sau mentenanță pentru ca la finalul stagiului să rezulte profesioniști autentici.

 Carpatcement angajează 24 de absolvenți de liceu prin Programul de formare profesională prin ucenicie. Toți tinerii doritori de o carieră profesionala în industria cimentului pot trimite o aplicație care să conțină CV și scrisoare de intenție până pe data de 12 octombrie 2014. Absolvenții selectați vor beneficia de programul de formare profesională teoretică și practică în baza unui contract de ucenicie cu o durată de 24 de luni, încheiat in condițiile legii 279/2005.

 Cele doua calificări pentru care se organizează programul de ucenicie sunt: operator camera de comandă în fabrica de ciment și lăcătuș-mecanic de întreținere și reparații universale.

 Coordonatorii de ucenicie vor fi mentorii din cadrul proiectului. Aceștia sunt angajaţi calificaţi ai Carpatcement, cu o experienţă bogată în ocupaţia lor, care vor îndruma activitatea practica ucenicilor. În planul de activitate al ucenicului vor fi incluse de asemenea ore de instruire teoretică şi practică, al căror obiectiv este de a aprofunda şi dezvolta competenţele profesionale ale tinerilor. La finalul încheierii contractului de ucenicie, toţi participanţii vor susține un examen de absolvire al programului în vederea obținerii certificatului de calificare recunoscut la nivel național, în conformitate cu prevederile legale privind formarea profesională a adulților.

 Ambele calificări presupun angajarea a câte 4 ucenici pentru fiecare dintre cele 3 fabrici Carpatcement (Fieni, Tașca și Chișcădaga). Absolvenţii dornici de a participa la acest program nu au nevoie de experienţă profesională anterioară și trebuie să nu dețină deja calificări specifice pentru cele două poziţii.

 

Carpatcement caută la viitorii colegi:

  • Cunoştinţe de bază de matematică;
  • Cunoştinţe de bază de chimie anorganică – pentru poziţia de operator de comandă pentru fabrica de ciment;
  • Cunoştinţe de bază de fizică-mecanică – pentru poziţia de lăcătuş-mecanic de întreţinere şi reparaţii universale;
  • Conştiinciozitate;
  • Stabilitate emoţională;
  • Deschidere faţă de nou.

 

Vor face parte din echipa Carpatcement acei ucenici care vor reuși să treacă cu succes de toate cele trei etape ale procesului de selecţie – testarea scrisă a cunoştinţelor teoretice (din domeniile matematică, fizico-mecanică şi chimie anorganică), testarea psihologică şi interviul.

 

 

 

 

Pentru trimiterea aplicațiilor, datele de contact sunt următoarele:

 

 

Fabrica de ciment Chişcădaga

D-na Cristina Petrescu

telefon: 0254 237 000

fax: 0254 237 008

[email protected]

 

Fabrica de ciment Fieni

D-na Ruxandra Socolescu

telefon: 0245 606 433

fax: 0245 774 091

[email protected]

 

Fabrica de ciment Taşca

D-na Silvia Alecu

telefon: 0233 254 221

fax: 0233 253 131

[email protected]

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro