Eurodeputatul PSD Victor Negresu și-a deschis cabinet la Târgoviște

Eurodeputatul PSD Victor Negrescu, cel mai tânăr membru al echipei social democrate de la Bruxelles, a inaugurat astăzi un cabinet în municipiul Târgoviște. Cabinetul va funcționa atât pentru activitatea europarlamentară a acestuia, cât și ca sprijin pentru activitățile pe care le vor organiza PSD Târgoviște și PES Dâmbovița.

La inaugurare, Negrescu a mulțumit PSD Târgoviște și PES Dâmbovița pentru sprijinul acordat în campania pentru europarlamentare și a atras atenția asupra unui fond de coeziune al Uniunii Europene care ar putea ajuta Dâmbovița în crearea de locuri de muncă. Este același fond care a fost accesat în cazul Nokia și Mechel Câmpia Turzii.

La eveniment au luat parte senatorii Leonardo Badea și Valentin Calcan, deputatul Radu Popa, viceprimarul Cristian Stan, președintele PES Dâmbovița, Ciprian Amuza.

Victor Negrescu a intrat în Parlamentul European în 2014.  El promovează un set de proiecte prin care urmăreşte facilitarea accesului la fondurile europene pentru statele membre UE, promovarea Garanţiei europene pentru Sănătate şi uniformizarea cerinţelor sistemelor de educaţie din UE astfel încât elevii şi studenţii din statele membre să nu mai fie nevoiţi să-şi echivaleze studiile. Din 2007, Victor Negresu coordonează activitatea PES Activists România în calitate de preşedinte. PES Activists România este o structură compusă din peste 7000 de membri și simpatizanți PSD de toate vârstele interesați în politica europeană, conduși la nivelul județului nostru de Ciprian Amuza.

lansare-cabinet-victor-negrescu-eurodeputat1lansare-cabinet-victor-negrescu-eurodeputat

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro