Moș Nicolae a avut ajutoare în întreg județul

Autoritățile locale, dar și oameni inimoși din județ, l-au ajutat astăzi pe Moș Nicolae să aducă bucurii celor mici, dar și celor mai mari cu care soarta nu a fost blândă.

La Găești, Moș Nicolae a ajuns la toți copii din grădinițele și creșele din oraș. “Astăzi, împreună cu colegii am fost prezenți în mijlocul copiilor din creșă și grădinițe. Le urez multă sănătate și sărbători fericite copiilor, minunaților dascăli care le îndrumă pașii în viață, cât și părinților care se ocupă de creșterea și educarea lor” a declarat primarul Grigore Gheorghe.

Pe post de Mos Nicolae a fost și edilul din Pucioasa, Constantin Ana. “Astăzi a fost una din zilele in care m-am bucurat pentru faptul ca ocup funcția de primar al orasului Pucioasa! Cei aproape 400 de copii (cei mai frumosi, cei mai minunați!!!) din cele 6 grădinițe ale orasului nostru, au primit cadouri din partea instituției pe care o reprezint, dar si din partea firmei Anda Conf, o firmă de confecții, tot din orasul nostru. Indiferent de numarul cadourilor pe care le-au primit acasa, indiferent de consistenta lor, bucuria pe care au trait-o la primirea cadourilor in colectivitate a fost atât de mare încât ne-a contaminat si pe noi!

Ca în fiecare an, Primăria si Consiliul Local Titu au dăruit cadouri copiilor. 1062 de pachete cu dulciuri au ajuns la copii preșcolari și la elevii ciclului primar de la toate unitățile de învățământ din oraș. Aceste cadouri au fost oferite prin intermediul angajatior Primăriei care, pentru o zi, au fost ajutoarele trimise de Moș Nicolae pentru a aduce un moment de bucurie celor mici.

La Moreni, oameni inimoși au pus mână de la mână și cu sprijinul unei mari societăți din oraș au fost Moș Nicolae pentru 100 de bătrâni nevoiași. Acești au primit o masă caldă, cu ciorbiță și sarmale. Majoritatea bătrânilor i-au primit cu lacrimi în ochi, fericiți că cineva s-a gândit și la ei.


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro